Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
08:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Кривому Розі відкрито трамвайну лінію, реконструйовану за європейськими технологіями

30 листопада у Кривому Розі відкрито рух трамваїв по вул Леніна, де протягом 40 днів тривала реконструкція трамвайного полотна за європейськими технологіями. Про це інформагентству “Придніпров’я” повідомили у відділі транспорту і зв’язку виконкому Криворізької міської ради.

За інформацією відділу, криворізьким міським планом видатків на капітальне будівництво в 2005 році було передбачено реконструювати першу дільницю трамвайної лінії по вул. Леніна з застосуванням новітньої технології «безшумний трамвай». На це було виділено 3 млн грн.

Як повідомили у відділі, генеральний проектувальник будівництва — проектний інститут «Кривбаспроект». Субпідрядна проектна організація — проектний інститут «ЛьвовГІПРОкомунбуд». Генеральна підрядна організація — ТОВ «Весташляхбуд». Підготовчі роботи, монтаж контактної мережі виконувались КП «Криворіжелектротранс». У будівництві переходів, а також інженерних мереж брали участь комунальні підприємства міста «Криворожтепломережа», «Кривбасводоканал», «Кривбассвітло», «Криворізькі електричні мережі», «Укртелеком».

За даною технологією вже прокладений трамвайний путь по вул. Косіора у Кривому Розі.
Gorod.dp.ua на Facebook.


zippi  (19.07.07 19:49): Rуличенко,ворует пан натанзон на этих стройках жуть как ) сам там работал так что не пишите о том что не знаете "передовые методы" сыпят вместо качественного щебня - мусор дешовый из котлованов других строек,выполняемых ВЕСТОЙ а списывается как щебень ,вместо асфальта на первый(нижний) слой сыпят "срезанный" бу короче асфальт - фактически мусор ,который они должны на свалку возить -сами понимаете он на МНОГО дешевле того что туда требуется -но зато орден получил директор за этот ваш передовой метод от Ю.В. так у нас мера кличут -который быстрее всего этим и заведует ))
P.S.обэпу его не достать ))
Ответить | С цитатой
Rуличенко  (02.12.05 09:34): Підготовчі роботи Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте