Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
21:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Юрій Єхануров доручив Міністру фінансів передбачити в Держбюджеті на 2006 рік кошти на продовження будівництва Дніпропетровського метро

Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров доручив Міністру фінансів Вікторові Пинзенику внести зміни до проекту Державного бюджету України на 2006 рік і передбачити в ньому кошти на продовження будівництва Дніпропетровського метрополітену. Таке доручення Прем’єр-міністр дав на засіданні Кабінету Міністрів України 29 жовтня, — повідомляє прес-служба глави Уряду. За інформацією прес-служби, Уряд України вирішив також повернутися до розгляду питання про державне фінансування будівництва метрополітенів в інших великих містах — Харкові та Донецьку.

«Там ситуація вже буквально аварійна», — відзначив Прем'єр-Міністр, звертаючись з дорученням до Міністра фінансів.

Як повідомляли українські ЗМІ, Кабінет Міністрів України запропонував Верховній Раді збільшити фінансування Міністерства транспорту і зв'язку в 2006 році на 46,1% порівняно з 2005 роком до 806,764 млн гривень. Про це сказано в законопроекті «Про Державний бюджет України на 2006 рік», переданому Кабміном до Верховної Ради і зареєстрованому 15 вересня. Зокрема, Кабмін рекомендував направити в 2006 році як субвенцію місцевим бюджетам на будівництво метрополітенів в Харкові, Донецьку і Дніпропетровську 186,5 млн грн.

Довідка: За даними Головного фінансового управління Дніпропетровської облдержадміністрації, за вісім місяців 2005 року на будівництві другої черги Дніпропетровського метрополітену освоєно 5,3 млн грн із запланованих на рік 7 млн грн.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте