Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
13:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

З міського бюджету Дніпропетровська виділено додатково 1 млн грн на будівництво метро

З міського бюджету Дніпропетровська виділено додатково 1 млн грн на будівництво метро
З цьогорічного міського бюджету Дніпропетровська виділено додатково 1 млн грн на продовження будівництва другої черги Дніпропетровського метрополітену. Таке рішення ухвалила чергова 30-та сесія Дніпропетровської міської ради 4-го скликання 21 вересня 2005 року.

Додаткові витрати на продовження спорудження метро внесені до Програми соціально-економічного і культурного розвитку Дніпропетровська на 2005 рік разом зі збільшенням видатків на реконструкцію низки дитячих закладів, лікарень і котелень та виключенням з програми фінансування будівництва газопроводів у мікрорайоні Таромське та на інших околицях міста.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», голова Дніпропетровської обласної ради Микола Швець мав намір на сесії 21 вересня 2005 року в ультимативній формі звернутися до Дніпропетровської міської ради з вимогою забезпечити фінансування подальшого будівництва метрополітену. Про це Микола Швець заявляв, відкриваючи пленарне засідання чергової 28-ої сесії облради 4-го скликання 16 вересня 2005 року.

Однак на сесії міськради 21 вересня ніяких ультимативних вимог з боку обласної ради не прозвучало, натомість заступник голови Дніпропетровської обласної ради повідомила, що Микола Швець зараз перебуває у Верховній Раді України, де розглядається проект Державного бюджету на 2006 рік.
Gorod.dp.ua на Facebook.


kusha  (28.09.05 00:13): зарыть кучу бабок в землю-много ума не надо,да и маршруткам ЗАМов куличенковских оно никак не конкурент(пока метро из пригорода Дн-дзержинска в центр Днепропетровска дойдет,они в др. кабинетах заседать будут!).А мне (и не только мне) жуть интересно: сколько новых троллейбусов (народное название-пенсовоз,пока дождёшься- состаришься, не верите-подождите, лучше после 18-00!!!) было куплено для немалого города за последние 5 или 10 лет их правления? Или маршрутками успешнее можно решить транспортную проблему нашего города, чем решетом воду черпать?Или права народная мудрость:своя (фио выше) маршрутка ближе к ж..е(фио тоже выше), а конкуренция (читай , троллейбусы) нам (в смысле, им)ни к чему! Особенно когда проезд в (фио выше) богдане с сегодня уже не 1-00, а 1-50 грн. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте