Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 17 апреля 2024
01:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

20 грудня – День міліції України. Досвідчений опер

20 грудня – День міліції України. Досвідчений опер
Міліцейська служба завжди була складною: маленькі зарплати, ненормований робочий день, але є речі, заради яких є сенс йти служити до міліції.

Кажуть, справжнього опера в кабінеті не знайдеш. В Новомосковському міському відділі міліції таким справжнім є і начальник карного розшуку Ігор Огризков – людина неординарна, з гострим розумом, здатна блискавично приймати правильні рішення. Його робоче місце – вся територія обслуговування з проблемами і печалями тисяч мешканців, що проживають на чималій території.

Прослуживши на різних посадах 12 років від опера до начальника карного розшуку, майор міліції Огризков став визнаним спеціалістом з питань оперативно-розшукової роботи.

Звідки береться віра в те, що будь-яка біда – не проблема, коли за справу береться професіонал? Мабуть, ніхто не знає відповіді на це краще, аніж сам герой цієї публікації.

– До міліції я прийшов свідомо, – розповідає Ігор Миколайович. – Після закінчення в 1999 році Новомосковського технікуму державної металургійної академії України був призваний на службу в Збройні Сили України. Перебував на посаді заступника командира взводу військової частини. Це були вже не перші роки самостійної України, коли злочинність злетіла на новий рівень, але я твердо вирішив змінити армійську форму на форму охоронця правопорядку. Півроку в Криворізькому училищі профпідготовки працівників міліції – і мрія стала реальністю, я розпочав свою службу в міліції з оперуповноваженого відділення карного розшуку новомосковської міліції. Через три роки став старшим оперуповноваженим, а ще через чотири роки довелося служити у відділі боротьби з організованими злочинними групами УБОЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області. Ніколи не рвався до «високих крісел». Пройшовши кращу школу оперативної роботи, майже через рік повернувся у Новомосковський міський відділ міліції на посаду заступника начальника сектора карного розшуку, а вже за три роки обійняв посаду начальника карного розшуку.

Він уміє організувати людей на працю. Протягом 2014 року під керівництвом Ігора Миколайовича було розкрито майже 500 злочинів, особисто ним розкрито 25, в тому числі такі резонансні, як вбивство, чотири розбої, 6 пограбувань, згвалтування, 6 епізодів незаконного заволодіння транспортними засобами, до речі, затримував автомобільного злодія начальник карного розшуку особисто, як і гвалтівника неповнолітньої дівчини.

Усю цю, часто непомітну сторонньому оку, роботу новомосковського «опера за покликанням», гідно оцінило керівництво Головного управління МВС України в Дніпропетровській області. За вміле керівництво та особисту участь у розкритті тяжких злочинів, сумлінне виконання своїх обов’язків Ігора Огризкова нагороджено відзнакою МВС України «За доблесть і відвагу в службі карного розшуку» ІІ ступеня та медаллю «10 років сумлінної служби».

Його тил, підтримка і надія – дружина і двоє синів шести та одного років, які були і залишаються головним джерелом життєвої енергії у нелегких службових буднях. Але, попри тяжкі службові будні, страшенну завантаженість оперативно-розшуковою роботою, несення служби у посиленому режимі начальник карного розшуку має і свої захоплення. Насамперед, бокс, а ще – полювання. І, безумовно, у колекції істинного мисливця є чимало цікавих історій, але часу для їх розповідей немає, замість полювання на пернату дичину та пушнину продовжується «полювання» на злодіїв…

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (9)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (8)

•  У Дніпрі заплановано реконструкцію вул. Гоголя: вона стане напівпішохідною (8)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  Мера Новомосковська Сергія Рєзніка затримали на хабарі (6)

•  У Дніпрі набирає обертів рух косплею (6)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (6)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте