Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
20:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Всі переваги GREAT WALL M4 в «Оксамитовому сезоні»

Всі переваги GREAT WALL M4 в «Оксамитовому сезоні»
Автомобільний хіт-парад «Оксамитовий сезон» в мережі Національного Автодилера «Богдан-Авто Холдинг» продовжує нова зірка Great Wall - кросовер M4. Найбільш популярний автомобіль в модельній лінійці Great Wall в 2014 році за версією аналітики Google Trends.

Відмінним бонусом до списку переваг Great Wall M4, стануть довгострокові вигоди від дилерських центрів Great Wall Національного автодилера «Богдан-Авто Холдинг» в «Оксамитовий сезон», а саме:

  • Купити новий Great Wall M4 сьогодні можна, маючи лише 57 000 грн початкового взносу1 або в розстрочку на 2 роки без щомісячної комісії в гривні з початковим внеском від 20%!2
  • Обміняти свій авто хіт з пробігом на новий Great Wall M4 2014 г.п. реально з вигодою 1,5% за програмою «Вигідний трейд-ін" (детальніше)
  • Офіційний сервіс для всіх покупців моделі буде доступний відразу з максимальною вигодою «-10%»3 на весь гарантійний термін і вигодою до «-20%» на післягарантійний термін експлуатації авто за програмою «Привілеї для автомобілів зі стажем»4 (подробиці програми)
  • Відчуєте додаткову впевненість в дорозі з вигодою до 2000 грн3 при оформленні автострахування в СК «Країна»

Автомобіль, створений з урахуванням всіх особливостей і побажань мешканців мегаполісу, істинний «європеєць» родом з Піднебесної. Компактні габарити, енергоємна підвіска і збільшений кліренс (185 мм) автомобіля Great Wall M4 дозволить вам впевнено почувати себе не тільки в тісному міському трафіку, але і на заміській трасі.

Компактний кросовер Great Wall M4 побачив світ у травні 2012 року на автошоу в Пекіні і швидко завоював безліч шанувальників серед українських автолюбителів, за рахунок свого приємного зовнішнього вигляду, багатої комплектації і доступної ціни. Ще більше цікавої інформації про модель можна дізнатися на сайті компанії в розділі «Резюме авто хіта. Версія Національного автодилера».

Познайомитися ближче з яскравою зіркою, ви зможете під час проведення «Оксамитового тест-драйву» в дилерських центрах мережі «Богдан-Авто Холдинг».

Офіційний сайт компанії: www.bogdanauto.com.ua, інфолінія - 0800-500-305 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні). Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Богдан-Авто Холдинг» в Facebook (www.facebook.com/bogdanauto) і Vkontakte (vk.com/bogdanauto).

Про Проект:

«Оксамитовий сезон» - сезон вигідного автомобільного шопінгу в дилерській мережі «Богдан-Авто Холдинг». У програмі проекту: знайомство з історією зоряного шляху флагманів продажу, унікальний тест-драйв авто хітів, а також спеціальні умови придбання, страхування та офіційного обслуговування автомобілів. В рамках проекту справжні авто хіти:

  • Hyundai - стильний Accent, граціозна Elantra, технологічний i30, динамічний ix35, величний Santa Fe, легендарний Tucson і елегантна Sonata;
  • Great Wall - сімейний седан C30, упевнений і брутальний Н3, яскравий і маневрений М4;
  • JAC - сучасний J5, місткий J6 і надійний S5;
  • UZ-Daewoo - суперкомпактний Matiz.

Проект проходитиме з 20 вересня по 30 листопада 2014 року в дилерських центрах мережі «Богдан-Авто Холдинг» по всій території України.

Організатор проекту - Національний Автодилер «Богдан-Авто Холдинг».
Страховий партнер Проекту - СК «КРАЇНА».
Більше інформації на сайті: www.bogdanauto.com.ua.

Про компанію:

Національний Автоділер «Богдан-Авто Холдинг» - один з основних операторів українського автомобільного ринку. В структуру мережі «Богдан-Авто Холдинг» входять дилерські центри по всій території України, які займаються продажем і сервісним обслуговуванням автомобілів Hyundai, Great Wall, JAC, Bogdan, Skoda, Citroen, Subaru, UZ Daewoo, Lada, Lifan, комерційної автотехніки Hyundai, і автобусів Богдан.
Офіційний сайт компанії: www.bogdanauto.com.ua, інфолінія - 0800-500-305 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні). Приєднуйтесь до офіційних спільнотам «Богдан-Авто Холдинг» в Facebook і Vkontakte.

1 Мінімальні початкові витрати клієнта необхідні для придбання автомобіля, які включають: аванс в розмірі 20% від вартості автомобіля 194 700 грн, станом на 10.10.2014, обов'язкове страхування КАСКО за тарифом 6,99% від вартості авто (при цьому максимальний розмір франшизи при ДТП - 0,5%, при крадіжці - 5%). Комісія за термінове зарахування коштів на рахунок клієнта при видачі кредиту становить 2,49%. Додатково оплачується страхування цивільно-правової відповідальності, послуги нотаріуса, витрати при постановці автомобіля на облік. За більш детальною інформацією звертайтеся до спеціаліста з кредитування та страхування ТОВ "авторітейла Асистанс" в мережі дилерських центрів ТОВ "Богдан Авто Холдинг". Кредитує ПАТКБ «Правекс-Банку»
2 Клієнт має можливість придбати автомобіль Грейт Волл М4 у розстрочку за кредитною програмою під 0,01% річних з авансовим платежем від 20% від загальної вартості автомобіля, разова комісія - 2,49%, щомісячна комісія - 0% (період кредитування - до 2 -х років). Мінімальний тариф КАСКО від 6,99%. Кредитує АКБ "ПРАВЕКС-БАНК". Ліцензія НБУ №7 від 10 жовтня 2011 року.
3 Пропозиція діє для всіх покупців нових автомобілів і клієнтів СТО мережі дилерських центрів «Богдан-Авто Холдинг» в період з 01 жовтня по 30 листопада 2014.
4 Умови програми поширюються на пост гарантійні автомобілі брендів, які представлені в дилерській мережі «Богдан-Авто Холдинг». Умови гарантії на кожен автомобіль описані в гарантійної книжці, яка обов'язково видається при покупці авто, також для загального ознайомлення умови описані на сайті www.bogdanauto.com.ua. Знижка надається від офіційного прайсу СТО, чинного на день обслуговування автомобіля.

ООО «БОГДАН-АВТО ДНІПРОПЕТРОВСЬК» - офіційний дилер автомобілів марок БОГДАН, JAC, GREAT WALL, HYUNDAI в Дніпропетровській області та здійснює реалізацію, гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування вищевказаних марок автомобілів.

Адреса
49074, м. Дніпропетровськ, пр. ім. Газети «Правда», 125,
Тел. 0562.355.111
Факс 0562.355.100


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте