Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 апреля 2024
19:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Тиждень космосу у дніпропетровському планетарії

Тиждень космосу у дніпропетровському планетарії
6 грудня 1999 року Генеральна Асамблея ООН проголосила період з 4 до 10 жовтня Всесвітнім тижнем космосу з тим, щоб відзначати той внесок, який робить космічна наука та техніка у поліпшення добробуту людини.

Було прийнято рішення встановити Всесвітній тиждень космосу, включивши у нього дві важливі дати в історії освоєння космосу - 4 жовтня 1957 р., коли СРСР вперше в світі здійснив запуск першого штучного супутника Землі, і 10 жовтня, коли вступив в силу Договір про принципи діяльності держав з дослідження та використання космічного простору.

Початок Всесвітнього тижня космосу в Дніпропетровському планетарії відзначається одразу двома великими подіями: 4 жовтня відкривається виставка робіт учнів художньої школи ДДХШ №1 «Моє космічне місто», яка працюватиме до 12 жовтня, а також в день запуску першого штучного супутника Планетарій проводить Велике космічне свято. Космічне свято супроводжується майстер-класами, іграми, телескопічними спостереженнями, а також новими програмами в повно купольному форматі: 11-00 і 13-00 «Дітям про космос та космонавтів», 15-00 «Галактичний рейс», 18-00 «За межами видимого світу».

6 жовтня сумісно із творчим об’єднанням «Культура медіальна» о 20-00 відбудеться аудіовізуальний перфоманс «TRANSINFORMATION» з використанням найсучасніших технологій.

Протягом всього жовтня запрошуємо завітати до Планетарію та долучитись до святкування Всесвітнього тижня космосу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Достало  (02.10.14 12:01): Стыдно, когда в нашем космическом городе космическое агенство в лице космического предприятия - Южмаш - должно работникам 37 млн. грн., а выделили ворам в лице директора Войта и Компании 400 млн. грн. А деньги где?? Задолженность на 1 октября составляет 4 месяца!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте