Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
04:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка

Криминальная сводка
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

19 вересня до Новомосковського міського відділу міліції звернувся чоловік 1987 р.н. Заявник повідомив про те, що 16.09.2014 о 20.00 в приміщенні ломбарду непрацюючий чоловік 1996 р.н., з прилавку шляхом ривка, заволодів мобільним телефоном. Зловмисник – затриманий. Викрадене - вилучено.

19 вересня до Першотравенського міського відділу міліції звернувся непрацюючий чоловік 1985 р.н. Заявник повідомив про те, що о 12.30 по вул. Карла Маркса, невідомий, представившись працівником карного розшуку міліції, обшукав заявника, після чого з кишені штанів відкрито заволодів грошима 370 грн. За вчинення злочину затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1987 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

19 вересня до Тернівського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась пенсіонерка 1935 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 12.00 до її будинку по вул. Шадринській шляхом вільного доступу проник невідомий, який відкрито з будинку заволодів алюмінієвим бідоном. Сума збитку склала - 200 грн. За вчинення злочину затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1974 р.н.

Працівниками Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1963 р.н., який мав місце 06.07.2014 встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1981 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Бабушкінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж майна у чоловіка 1979 р.н., який мав місце 18.05.2014 встановлені та затримані непрацюючі чоловіки 1981 та 1966 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте