Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
09:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Споживачі ПАТ «Дніпрогаз» можуть звернутись по компенсацію за використаний природний газ

Споживачі ПАТ «Дніпрогаз» можуть звернутись по компенсацію за використаний природний газ
З 1 липня 2014 року громадяни отримали право на компенсацію додаткових витрат на оплату житлово-комунальних послуг, зокрема і на газопостачання.

Для призначення компенсації мешканцям міста Дніпропетровська та Дніпропетровського району необхідно звернутись із відповідною заявою до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації. Компенсація розраховується з місяця звернення за її наданням і до завершення опалювального періоду 2014-2015 років. Її розрахунок здійснюється у десятиденний строк після того, як споживач надасть усі необхідні документи.

Право на компенсацію мають сім’ї, середньомісячний сукупний дохід яких за попередні шість місяців не перевищував суми прожиткового мінімуму сім’ї. Прожитковий мінімум сім’ї являє собою суму прожиткових мінімумів для кожного члена сім’ї відповідно до його належності до основних соціальних і демографічних груп населення. Щомісяця компенсація відшкодовується підприємствам, що надають комунальні послуги, і зараховується на особові рахунки заявників.

«Надання компенсації припиняється, коли заявник не оплачує комунальні послуги, крім випадків, пов’язаних із затримкою виплати заробітної плати, пенсії тощо, що підтверджується відповідними документами», – зазначає заступник голови Правління ПАТ «Дніпрогаз» з постачання та обліку газу Артем Ільєнко.

Розмір компенсації визначається як різниця між розміром плати за послуги (у межах норм споживання) після підвищення цін і тарифів та розміром цього ж платежу, який сім’я сплачувала в період до підвищення цін і тарифів. Наприклад, до підвищення ціни на природний газ для населення (до 1 травня 2014 року) сім’я сплачувала за послуги газопостачання 250 грн., а після підвищення – 350 грн. Так, розмір щомісячної компенсації становить 350-250=100 гривень.

Порядок призначення і надання населенню компенсацій затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2014 року № 83 «Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги». Компенсації призначаються відповідно до нової адресної програми Уряду для соціальної підтримки малозабезпечених сімей.

ДОВІДКА:

Публічне акціонерне товариство «Дніпрогаз» забезпечує природним газом місто Дніпропетровськ і Дніпропетровський район. Щорічно підприємство транспортує понад 1,4 мільярди кубометрів газу.

Система газопостачання Дніпропетровська – це понад 6,9 тисяч км розподільних газопроводів. Споживачами ПАТ «Дніпрогаз» є більше 402 тисяч сімей Дніпропетровська, близько 3,5 тисяч комунально-побутових об'єктів, 167 бюджетних установ, 361 промислове підприємство. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз – ДМЗ імені Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші.

ПАТ «Дніпрогаз» є одним з найбільших роботодавців Дніпропетровська. Штат підприємства налічує близько 2000 чоловік.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр, увага!  (02.09.14 12:21): Штаб нац.захисту та ОДА звертається до дніпропетровців. Прийшов час коли кожні руки потрібні для захисту нашого міста! ТЕРМІНОВО ПОТРІБНІ:

1. Дуже потрібні медсестри/медбрати і санітарки/санітари з мед.освітою та люди без мед.освіти, до військового шпиталю та у лікарню Мечникова в Дніпропетровську прибула дуже велика кількість поранених. Персонал не справляється. Відгукуйтеся, друзі! Підходьте просто на прохідну, вартові попереджені. Адреса: вул.Комсомольська, 63(шпиталь) та лікарня Мечнікова (приймальне відділення, Штаб допомоги пораненим)
2. Волонтери для роботи в військоматах, запис на 1 поверсі ОДА, штаб нацзахисту та Кругла зала 9.00-22.00
3. Люди для створеня укріпрайонів у Дніпропетровській області, запис на 1 поверсі ОДА, штаб нацзахисту та Кругла зала 9.00-22.00
4. Для розчистки босбосховищ у м. Дніпропетровськ, запис на 1 поверсі ОДА, штаб нацзахисту та Кругла зала, 9.00-22.00
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  Надрив м'яза стегна. Вінгер Дніпра-1 розповів, скільки пропустить через травму (8)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте