Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
08:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 29 августа

Криминальная сводка на 29 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

28 серпня до Кіровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі по вул. Героїв Сталінграда із чисельними саднами шиї, голови і обличчя, виявлено тіло непрацюючої 1959 р. н. За вчинення злочину встановлений та затриманий син потерпілої 1973 р. н., який 28.08.2014 о 17.00 знаходячись за місцем спільного мешкання, на ґрунті раптово-виниклих неприязних відносин, вчинив сварку із своєю матір’ю, в ході якої він руками та ногами наніс чисельні удари по тулубу, голові та обличчю потерпілої, яка від отриманих травм померла на місці. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Працівниками Красногвардійського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції по факту умисного протиправного заподіяння смерті чоловіку тіло якого 27.08.2014 із саднами обличчя було виявлено в балці напроти одного з будинків по вул. Канатній, за вчинення даного злочину встановлений та затриманий непрацюючий місцевий житель 1990 р. н., який 26.08.2014 о 22.00 знаходячись біля одного з будинків по вул. Канатній, після спільного розпиття спиртних напоїв, на ґрунті раптово-виниклих неприязних відносин, вчинив сварку, під час якої зловмисник руками та ногами побив чоловіка, який від отриманих травм помер на місці. Зловмиснику вручено письмове повідомлення про підозру у вчинені вищевказаного кримінального правопорушення. зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПКУ.

Працівниками Криворізького райвідділу міліції по факту умисного тяжкого тілесного ушкодження чоловіку, за вчинення злочину встановлений непрацюючий чоловік 1955 р. н., який 04.08.2014 о 17.00 знаходячись біля приватного домоволодіння по вул. Ветеранів на ґрунті раптово-виниклих неприязних відносин, вчинив сварку із господарем даного домоволодіння, під час якої зловмисник кухонним ножем спричинив потерпілому одне колото-різане поранення грудної клітини. Зловмисник затриманий. Знаряддя злочину – кухонний ніж - вилучено. 28.08.2014 йому вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення.

28 серпня до Нікопольського міського відділу міліції звернувся пенсіонер 1942 р. н. Заявник повідомив про те, що о 12.00 непрацюючий, раніше судимий чоловік 1985 р. н., шляхом вільного доступу, зайшов на подвір'я домоволодіння потерпілого, де відкрито заволодів металевою трубою та не зважаючи на заперечення господаря, з місця злочину зник. Прийнятими заходами зловмисник встановлений та затриманий. Збиток - 300 грн. Викрадене - вилучено.

28 серпня до Нікопольського міського відділу міліції звернувся місцевий житель, непрацюючий чоловік 1969 р. н., що о 17.10 біля буд. 47 по вул. Некрасова, невідомий, побивши руками по обличчю, заволодів планшетом у його малолітнього сина 2005 р. н. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1976 р. н. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Новомосковського міського відділу міліції за грабіж майна у жінки 1980 р. н., який мав місце 12.07.2014 встановлений та затриманий місцевий житель, непрацюючий, раніше судимий чоловік 1986 р. н.

Працівниками Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1949 р. н., який мав місце 01.05.2014 встановлені та затримані місцеві жителі, непрацюючі, раніше судимі чоловіки 1981 р. н. та 1978 р. н. Останнім повідомлено про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення.

Працівниками Центрально-міського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у чоловіка 1981 р. н., який мав місце 04.11.2013 встановлений та затриманий місцевий житель, непрацюючий, раніше судимий чоловік 1989 р. н.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Надрив м'яза стегна. Вінгер Дніпра-1 розповів, скільки пропустить через травму (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте