Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Готовность к отопительному сезону теплоснабжающих предприятий города составляет 85%

Готовность к отопительному сезону теплоснабжающих предприятий города составляет 85%
На 85 % готові до опалювального сезону теплопостачальні підприємства міста. Про це під час наради щодо підготовки до зими повідомив перший заступник міського голови Володимир Медведчук.

За його словами, на сьогодні вже зроблено капітальний ремонт 24 котлів із 32 запланованих, замінено 20 кілометрів теплових мереж із 28, підготовлено 184 теплових пункти із 218 запланованих, у повному обсязі проведені гідравлічні випробування теплотрас.

«У нинішніх економічних умовах ми не маємо фінансової можливості готуватися до зими як раніше, проте головні роботи виконуємо. Ми знаємо слабкі місця у тепловому господарстві і зосереджуємося саме на них – ремонтуємо вибірково і лише ті об’єкти, які найбільше цього потребують, щоб система відпрацювала всю зиму без збоїв», - сказав Володимир Медведчук. За його словами, Кабмін поставив теплопостачальникам задачу вже нинішнього опалювального сезону скоротити споживання газу на 30%.

«Вже сьогодні ми працюємо над скороченям споживання газу на наших теплопостачальних підприємствах, також плануємо поступово встановлювати обладнання, яке дозволить збільшити тепловіддачу», - додав перший заступник міського голови. Він наголосив, що до 15 жовтня всі підприємства-постачальники тепла будуть технічно готові до його подачі. І зазначив, що опалювальний сезон розпочнеться, коли середньодобова температура повітря протягом трьох діб не перевищуватиме +8 градусів.

На сьогодні у Дніпропетровську працює 542 котельні, з них 385 знаходяться у комунальній власності. Послуги централізованого опалення надають чотири комунальні підприємства: «Дніпропетровські міські теплові мережі», «Теплоенерго», «Коменергосервіс» та «Теплотранс».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ir Shi  (17.08.14 20:42): "По его словам, Кабмин поставил теплопоставщикам задачу уже нынешнего отопительного сезона сократить потребление газа на 30%. " Если бы только на 30 % - это еще не так страшно. Украине очень повезет, если будет теплая зима. Но если зима будет холодной, то вообще не понятно что будет... Відповісти | З цитатою
Reality  (16.08.14 17:39): "Он отметил, что до 15 октября все предприятия-поставщики тепла будут технически готовы к его подачи."
Технически... А будет ли газ - неизвестно. Я уже купила обогреватель, чего и вам советую, пока они не стали дефицитными и "золотыми"
Відповісти | З цитатою
1  (14.08.14 17:06): Я бы поверил, если бы название статьи гласило - 85% труб пришли в негодность. Как только наступает отопительный сезон (если наступит в этот раз), начинаются поголовные порывы то тут, то там... Отчитались? Премию получили? Сала вам. Відповісти | З цитатою
Пох  (14.08.14 15:43): КИЕВ, 14 авг — РИА Новости.

Парламент Украины принял закон, который разрешает правительству создать оператора газотранспортной системы (ГТС) страны, в котором долю до 49% смогут получить инвесторы из США и ЕС
Відповісти | З цитатою
2  (14.08.14 15:35): На Украине своего газа валом!!! Слава Украине Відповісти | З цитатою
молодцы!!!  (14.08.14 15:24): То что готовность 85% это конечно хорошо!а вот топить та чем будете, дровами или трупами "АТО", или возможно гривнами которая обесценится и будет только для этого и годиться Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті