Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 24 апреля 2024
01:01

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 31 июля

Криминальная сводка на 31 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

29.07.2014 о 16.05 до Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції телефоном з приймального відділення міської лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення, що від одного з будинків вул. Селянський узвіз, бригадою швидкої медичної допомоги, з проникаючим колото-різаним пораненням передньої стінки черевної порожнини доставлений непрацюючий місцевий житель 1972 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що о 15.00 біля одного з будинків по вул. Селянський узвіз, непрацюючий місцевий житель 1949 р.н., під час раптово виниклої сварки, шилом завдав один удар в живіт потерпілому, спричинивши йому зазначене поранення. Постраждалий госпіталізований до хірургічного відділення вищевказаної лікарні. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Працівниками Дзержинського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж мобільного телефону у жінки 1984 р.н., який мав місце 26.07.2014, встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1979 р.н. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

30.07.2014 о 12.40 до Васильківського райвідділу міліції по телефону спецлінії «102» звернулась місцева жителька 1973 р.н. (продавець одного з місцевих магазинів), вона повідомила, що о 11.00 коли вона перебувала на своєму робочому місці в магазині, непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1973 р.н., під погрозою кухонного ножа, заволодів трьома пляшками горілки. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПКУ. Частину викраденого – дві пляшки горілки та знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

30.07.2014 о 12.20 до Апостолівського райвідділу міліції звернувся житель м. Зеленодольська 1984 р.н., який повідомив, що 24.07.2014 о 22.00 біля магазину, розташованого по вул. Молодіжній у м. Зеленодольську, непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1989 р.н., шляхом ривка з руки, заволодів грошима 250 грн. Грабіжник опитаний за даним фактом. Слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

30.07.2014 о 20.45 до Дніпродзержинського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернулась непрацююча місцева жителька 1951 р.н. та повідомила, що о 20.25 біля одного з будинків по вул. Димитрова, невідомий, вдаривши рукою по обличчю, заволодів сумкою з мобільним телефоном та гаманцем з грошима 55 грн. За вчинення злочину встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1982 р.н. Частину викраденого – мобільний телефон – вилучено. Наразі слідчим відділом Заводського райвідділу міліції вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (8)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (6)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  У Дніпрі пройде великий суботник до Всесвітнього дня землі (4)

•  У Дніпрі на Слобожанському проспекті водій ВАЗ спровокував смертельну ДТП з 23-річним мотоциклістом на Yamaha: відео моменту (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте