Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 24 апреля 2024
06:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 29 июля

Криминальная сводка на 29 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

27.07.2014 о 21.00 до Першотравенського міського відділу міліції по телефону від чергового Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції надійшло повідомлення, що у Дніпропетровській місцевій лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку 3 ступеню, відкритою великого об’єму епідуральною гематомою зліва, помер непрацюючий житель м. Першотравенська 1996 р.н. Працівниками міліції біло встановлено, що 23.07.2014 о 16.00 чоловік, разом з п‘ятьма знайомими жителями м. Першотравенська віком від 16 до 18 років, відпочивали у гаражі одного з гаражних товариств в м. Першотравенська, де після розпиттяалкогольних напоїв, почали грати в гру, де треба збивати палицями порожню пластикову пляшку. В процесі гри один з гравців випадково наніс постраждалому удар держаком лопати по голові, спричинивши вищевказані тілесні ушкодження. Горе-гравцю вручено письмове повідомлення про підозру у вчинені даного злочину. Слідчим відділом за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

27.07.2014 о 21.30 до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Дніпродзержинської міської лікарні, про те, що бригадою швидкої допомоги з одного з будинків по вул. Попова, з проникаючим поранення черевної порожнини, доставлений непрацюючий мешканець зазначеного будинку 1986 р.н., якого після надання першої медичної допомоги госпіталізовано до хірургічного відділення зазначеної лікарні. Працівниками міліції було встановлено, що вищевказане тілесне ушкодження потерпілому спричинив 27.05.2014 о 19.20 знаходячись в кухні за місцем спільного мешкання батько – непрацюючий 1962 р.н., який під час спільного розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, взявши зі столу кухонний ніж, наніс ним один удар своєму сину в черевну порожнину. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

27.07.2014 о 23.00 до Дніпропетровського райвідділу міліції по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря однієї з Дніпропетровських міських лікарень, про те, що до приймального відділення зазначеної лікарні, з одного з будинків смт. Ювілейне бригадою швидкої медичної допомоги, з відкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною голови, параорбітальним крововиливом з обох сторін доставлено непрацюючу господарку помешкання 1960 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 27.07.2014 о 22.30 за місцем мешкання потерпілої, колишній її чоловік 1963 р.н. в ході виниклої сварки, дерев’яним стільцем декілька разів вдарив потерпілу по голові, спричинивши останній вищевказані тілесні ушкодження. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПКУ та йому вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні даного злочину. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесену відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

28.07.2014 о 17.50 до Тернівського міського відділу міліції звернувся непрацюючий місцевий житель 1997 р.н., яки повідомив, що 15.07.2014 о 01.00 біля одного з будинків по вул. Дніпровській, невідомий під погрозою застосування фізичного насильства, заволодів ланцюжком із білого металу. Збиток склав 1 тис. грн. Працівниками міліції за вчинення злочину встановлений непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1993 р.н. Заданим фактом слідчим відділом міськвідділу внесену відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

28.07.2014 о 18.50 до Дніпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернулась непрацююча місцева жителька 1974 р.н. Вона розповіла, що 27.07.2014 о 23.30 біля одного з будинків по вул. Харківській, невідомий шляхом ривка з шиї, заволодів ланцюжком та кулоном із жовтого металу та сумочною з гаманцем, грошима у сумі 250 грн. та косметичкою. Збиток склав 1 тис. 500 грн. Працівниками міліції за вчинення злочину встановлений непрацюючий раніше судимий житель с. Водянське 1980 р.н. Викрадене вилучено. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесену відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Довгинцівського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж мобільного телефону, гаманця, ключів від квартири та банківської картка у жінки 1969 р.н., який мав місце 26.07.2014, встановлений раніше судимий непрацюючий місцевий житель 1985 р.н. 26.05.2014 останньому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою за вчинення антологічного злочину. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесену відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Працівниками Нікопольського міського відділу міліції за грабіж майна у жінки 1949 р.н., який мав місце 31.01.2014, встановлений непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1991 р.н. Викрадене мобільний телефон вилучено. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесену відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за грабіж сумки з паспортом, кредитною та зарплатною банківськими картками, гаманцем з грошима в сумі 300 грн. у жінки 1980 р.н., який мав місце 20.02.2014, встановлений непрацюючий раніше судимий житель смт. Таромське 1981 р.н. Грабіжнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та з 01.07.2014 він знаходиться в СІЗО м. Дніпродзержинська. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесену відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Дзержинського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж ланцюжка із жовтого металу у жінки 1987 р.н., який мав місце 21.06.2014, встановлений непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1982 р.н. 20.07.2014 грабіжнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою за вчинення аналогічного злочину. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесену відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу та Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж ланцюжка з хрестиком із жовтого металу у жінки 1973 р.н. (мав місце 27.03.2014) та за грабіж ланцюжка із жовтого металу у жінки 1954 р.н. (мав місце 16.05.2014), встановлений непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1981 р.н. 18.06.2014 чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За даними фактам слідчими відділами райвідділів внесену відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  У Дніпрі на Слобожанському проспекті водій ВАЗ спровокував смертельну ДТП з 23-річним мотоциклістом на Yamaha: відео моменту (5)

•  У Дніпрі пройде великий суботник до Всесвітнього дня землі (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте