Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 07 мая 2024
00:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Конкурс дитячого малюнка «Підводний світ очима дитини»

Конкурс дитячого малюнка «Підводний світ очима дитини»
До Всесвітнього Дня захисту дитини навчально-науковий комплекс «Акваріум» факультету біології, екології та медицини ДНУ ім. О.Гончара проводить серед відвідувачів конкурс дитячого малюнка «Підводний світ очима дитини». Для всіх відвідувачів у цей день буде влаштована безкоштовна екскурсія.

Протягом дня проходитиме конкурс дитячого малюнка. Щогодини будуть визначатися автори трьох найкращих робіт, які отримуватимуть заохочувальні подарунки. Організатори акції попереджають, що конкурсні роботи маленьким власникам не повертатимуться, з них буде влаштована виставка.

Унікальний за масштабами і технічною оснащеністю живий музей прісноводної флори і фауни «Акваріум» був побудований на Монастирському острові Дніпропетровська у 1985 році. Сьогодні він є навчально-науковим, культурно-освітнім, виховним і природоохоронним підрозділом ДНУ і не має аналогів в інших ВНЗ України.

В експозиційному залі «Акваріуму» облаштовано 20 акваріумів об’ємом 1200 літрів кожен. У них представлені риби Європи, Азії, Австралії, Африки, Південної і Північної Америки. Центральну частину зали займає каркасний акваріум «тунельного типу» з силікатного скла об’ємом 100 тисяч літрів. Він заселений рибами природних водойм України, а також акліматизованими і гібридними формами, вирощеними в рибних господарствах України.

Щорічно «Акваріум» відвідують тисячі людей, тут проводяться різноманітні природоохоронні, культурно-освітні і організаційні заходи.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте