Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
05:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 16 апреля

Криминальная сводка на 16 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

16 квітня до Тернівського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні із ножовим колото-різаним пораненням черевної порожнини було доставлено непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1974 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що о 17.00 непрацююча місцева жителька – співмешканка потерпілого 1979 р.н., під час сумісного розпиттяспиртних напоїв, в ході раптово-виниклої сварки, яка переросла у бійку, кухонним ножем нанесла удар в живіт спричинивши зазначене тілесне ушкодження. Знаряддям злочину вилучено. Зловмисниця затримана. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

16 квітня до Петриківського райвідділу міліції від непрацюючої жительки с. Лобойківка 1973 р.н. надійшло повідомлення про те, що до її будинку проник невідомий та погрожуючи ножем вимагав гроші. Працівниками міліції було встановлено, що потерпіла знаходилась за місцем мешкання в с. Лобойківка та о 02.00 вона почула дзвін розбитого віконного скла в її будинку. Після чого вона вийшла на подвір'я свого домоволодіння та обійшовши будинок в одному з вікон вона побачила сусіда – непрацюючого чоловіка 1975 р.н., який, знаходячись в нетверезому стані, через розбите вікно заліз до її будинку, потім підставивши до горла потерпілої кухонний ніж, наніс декілька ударів долонею руки по обличчю та почав вимагати гроші. Зловмисник затриманий. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

16 квітня до Баглійського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції надійшло повідомлення від невідомого громадянина прозамінування центрального залізничного вокзалу та магазину у м. Дніпродзержинську. Працівниками міліції було встановлено, що на території Баглійського району м. Дніпродзержинська на час обстеження прибудинкової території залізничного вокзалу та будівлі магазину працівниками відділу вибухово-технічних досліджень НДЕКЦ ГУМВС, вибухово-небезпечних предметів не виявлено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності ) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від двох до шести років.

16 квітня до Дніпропетровського райвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1985 р.н. Заявниця повідомила про те що о 00.30 коли вона поверталась додому з м. Дніпропетровська, на зупинці громадського транспорту по вул. Тепличній у с. Ювілейне незнайомий чоловік під часрозрахування з нею, в ході сварки, шляхом ривка, з рук, заволодів поліетиленовим пакетом з одягом. За вчинення злочину доставлений та затриманий чоловік 1966 р.н. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовоюквалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

16 квітня до Кіровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1991 р.н. Заявник повідомив про те, що о 01.30 біля парку відпочину, де він вживав спиртні напої зі своїм непрацюючим знайомим 1972 р.н., двоє невідомих, побивши руками і ногами по голові та тулубу, заволоділи мобільними телефонами у потерпілих. За вчинення злочину затриманий непрацюючий чоловік 1992 р.н. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

16 квітня до Баглійського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернулась пенсіонерка 1937 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 09.00 їй на мобільний телефон, зі скритого номеру зателефонував невідомий, повідомивши, що її син 1961 р.н. за спричинення тілесних ушкоджень чоловіку і для вирішення питання про не притягнення його до кримінальної відповідальності потрібно перерахувати гроші у сумі 20 тис. грн. на банківський рахунок. Після чого потерпіла приїхала до банкомату, де їй знову подзвонив невідомий та пояснив, як перевести гроші на рахунок після того, як потерпіла закінчила операцію по переводу коштів у сумі 20 тис. грн., невідомий кинув слухавку, а коли потерпіла повернулась додому, то там знаходився її син, який пояснив, що з ним все гаразд. Прийняті заходи до встановлення та затримання зловмисника і вилучення викраденого.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте