Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
21:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Євген Удод: Іноземні посли підтвердили високу довіру ЄC до Дніпропетровщини

|«« «« »» »»|

21 березня з робочим візитом Дніпропетровщину відвідала група представників міністерств закордонних справ Франції, Чехії та Литви.

До складу делегації увійшли посли з особливих доручень з питань реалізації ініціативи ЄС «Східне Партнерство» Петр Мареш (Чехія), Серж Смессов (Франція), Вайдотас Верба (Литва). В рамках перебування на Дніпропетровщині дипломати зустрілися з студентською молоддю, керівниками обласної і міської влади, а також бізнес-кіл регіону.

В ході зустрічі голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод ознайомив іноземних гостей з міжнародними проектами, які впроваджуються та активно реалізуються на Дніпропетровщині та презентував Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. - Ситуація яка склалася в Україні є складною, але водночас вона стала каталізатором для життєво важливих процесів, які необхідно реалізувати без зволікання. Це вимагає від нас рішучих дій для збереження цілісності нашої країни, для розвитку регіонів, для користі кожної людини, - зазначив Євген Удод.

- Ми багато років просуваємо ідею реформування місцевого самоврядування. Залучали для цього зарубіжних партнерів, впроваджували передові європейські практики. Саме тому я представив «Концепцію реформування місцевого самоврядування в Дніпропетровській області», яка вже отримала підтримку місцевої громади, бізнесу та громадських організацій.

Європейські дипломати відзначили високий рівень роботи, що проводиться в Дніпропетровській області. «Рівень консолідації суспільства і правильність рішень, які приймаються на управлінському рівні дійсно вражають. Керівництво області відзначається умінням дивитися в майбутнє, передбачати тренди, які будуть корисними і прибутковими для громади Дніпропетровщини», - зазначив Посол з особливих доручень з питань Східного Партнерства ЄС, МЗС Литовської Республіки Вайдотас Верба.

Зустріч з представниками бізнесу регіону пройшла в рамках круглого столу «Бачення бізнесу щодо подальшої співпраці з Європейським Союзом». - Переважна більшість всіх проектів та програм, які сьогодні реалізуються на Дніпропетровщині – це спільна робота громад, бізнесу, влади та іноземних партнерів. Тому візит таких почесних гостей вкрай важливий для Дніпропетровської області. Для нас це сигнал, що довіра міжнародних партнерів до нашої області залишається незмінно високою. Хочу наголосити, що усі напрацювання завжди були і надалі будуть конвертовані, в першу чергу, саме у поліпшення рівня життя жителів нашої області, - зауважив голова облради. - Сьогодні наша мета обговорити з нашими зарубіжними партнерами і бізнесом регіону принципи і алгоритм співпраці в нових умовах. Саме нам реалізовувати це на практиці.

Нагадаємо, що за останній місяць Євген Удод зустрівся з усіма міжнародними партнерами – дипломатами ЄС, міжнародними фондами, серед яких, зокрема, DESPRO, USAID, GIZ, CIDA. Всі підтвердили свої наміри продовжувати співпрацю з Дніпропетровщиною.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (23.03.14 16:32): Просто интересно, ты здесь живешь или на другой планете. За 4 года был украден почти весь золотовалютный запас накопленный за 20 лет долги Украины выросли в 10 раз . Даже Китай умудрились надуть. Взяли 3 млрд баксов на кукурузу, а сами деньги использовали на закупку уже для другой страны. их продали деньги украли а китайцам кукиш. Теперь и эти срочно надо где то брать. А вы все переживаете, за золотым батоном. Ну нельзя же себя совсем не уважать. Очнись. Тебе и нашим детям возвращать, что эти козлы за 4 года уперли Ответить | С цитатой
городмой  (21.03.14 20:09): Украину сдали и украинцев в неудобную позу поставили. Ждёмс с нетерпением увеличения налогов и подорожание на всё.
Кто избрал Новое Правительство?, по чьей воле эти самозванцы уселись у корыта?.
Что у нас своих украинцев нет с головой?, обязательно под кем -то стелиться?, евреи у себя в Израиле должны быть в правительственных органах и не лесть правдами и неправдами к корыту на Украине и при этом обдирая украинцев за бидло держать. В Израиле есть хоть один украинец в правительстве?.

А с соседями, тем более с братственными народами в дружбе жить нужно.

гостья (21.03.14 18:19): В Крыму исполнилась воля народа.
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
В ОТСТАВКУ!  (21.03.14 18:34): Удоду и всем, кто поддерживал и работал при преступном режиме вора и казнокрада, у чьей партии руки в крови,- В ОТСТАВКУ ! ВИЛКУЛОВ. ЦАРЕВЫХ, МОМОТОВ, КОЛЕСНИКОВЫХ, СТУПАКОВ. - ВСЕХ ПРОЧЬ ! СТУПАК ВООБЩЕ СОЗДАЛ КОРРУПЦИОННОЕ "КОРЫТО" - "АВАРИЙНУЮ СЛУЖБУ", КОТОРАЯ ТЕПЕРЬ ЕГО БИЗНЕС С ТЕМНЫМИ "иксами" и "игреками" и это "УРАВНЕНИЕ" ПОРА РЕШАТЬ СООТВЕТСТВУЮЩИМ ОРГАНАМ ! ЧТО ОН ТОЛЬКО ВЫТВОРЯЕТ, ДА ВСЕ ОНИ , ИЗ ПР , КОТОРАЯ РАЗВОРОВАЛА СТРАНУ ! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
!!!  (21.03.14 16:55): Евросоюз голубой, розовый. Я не думал что у нас девушки розовые. Фу теперь будет противно знакомится. Ответить | С цитатой
565  (21.03.14 16:33): УРОД. Ответить | С цитатой
LOKI  (21.03.14 15:40): "В рамках перебування на Дніпропетровщині дипломати зустрілися з студентською молоддю, керівниками обласної і міської влади, а також бізнес-кіл регіону",

с остальными 999 920 жителями Днепропетровска, по техническим причинам, встреча не состоялась! Счет 1:0 не в пользу основной массы населения города!
Ответить | С цитатой
городмой  (21.03.14 15:36): сионизм все продумал, использовали майданутых против России, и нас братьев лбами столкнут!, им Украина нужна чтоб Россию уничтожить и заодно второй Израиль построят, Менора уже есть.
Теперь дирибаном займутся и всякими трюками ЗАСТАВЯТ признать новую власть.
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
совесть  (21.03.14 14:55): уникальная птица УДОД жить может и на просторах таежного союза а так же на просторах евро союза. Ответить | С цитатой
Кукуруку  (21.03.14 14:52): Молодец, Удод. Сдал нас с потрохами спонсорам терроризма. Ответить | С цитатой
Гражданин Украины  (21.03.14 14:40): И Правильно! Нужно показать, что у нас все мирно, что люди трудятся, что город у нас покрасивее некоторых европейских, все за перемирие и спокойствие в стране, а то превратили нашу страну в какое то посмешище перед целым миром, некоторые неадекватные люди это еще не вся страна, у нас здравомыслящих большинство! Ответить | С цитатой
1 2
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте