Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
15:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровців закликають долучитися до створення громадського телебачення

Дніпропетровців закликають долучитися до створення громадського телебачення
Дніпропетровська обласна організація Національної спілки журналістів України виступає з ініціативою організації «Банку ідей» щодо створення незалежного громадського телебачення в області.

Громадське телебачення планується створити на базі Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії.

Яким має бути громадське мовлення, а також пропозиції, ідеї, проекти щодо створення нового формату телебачення в регіоні можна надсилати на адресу Дніпропетровської обласної спілки журналістів dnepr.nsju@gmail.com. Найбільш цікаві пропозиції будуть оприлюднені та увійдуть до списку для голосування та обговорення.

Довідка:

Громадське телерадіомовлення - спосіб організації теле- або радіомовлення, заснований на суспільній формі власності. Суспільно-правова теле- або радіокомпанія не належить ні державі, ні приватним особам або компаніям, а знаходиться в суспільній власності. Це означає, що управління нею здійснює представницьким органом (радою), сформованим з громадських діячів (представників політичних партій, самостійних профспілок, громадських і релігійних об'єднань і т. д.), які користуються довірою громадськості, що дозволяє здійснювати незалежне і неупереджене теле- і радіомовлення. Суспільно-правове мовлення передбачає також оперативний облік та відображення думок громадськості і об'єктивність мовлення, що забезпечується результатами наукових досліджень. Відсутність суспільно-правового мовлення в країні - ознака панування в суспільстві приватних інтересів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте