Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
03:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині молодих вчених навчають бути лідерами

На Дніпропетровщині молодих вчених навчають бути лідерами
На Дніпропетровщині за результатами ІІ-ї Школи молодих вчених розроблено спеціальний посібник для науковців.

Це вичерпний збірник матеріалів тренінгів «Школа молодого вченого – лідера в науці». Перший навчальний посібник для молодих науковців був розроблений ще у 2011 році. У видання розглядалися питання особистісного розвитку та підвищення професійної ефективності.

Проект «Школа молодих вчених» – це альтернативна програма підвищення кваліфікації науково-педагогічних кадрів Дніпропетровщини. Курс тренінгів, які пропонує Школа, допоможе молодим науковцям побудувати успішну кар'єру не лише в регіоні та країні, але й на міжнародному рівні. У 2013 році Школа зібрала близько 30 молодих діячів науки нашого регіону. Наступна, ІІІ Школа молодих вчених має стартувати вже навесні 2014 року.

У посібнику ІІ -го курсу тренінгів «Школа молодого вченого – лідера в науці» викладено базові засади теорій проектного менеджменту, стратегічного розвитку та методів фандрайзингу у вищій освіті. Він розроблений спеціально для слухачів Школи, аспірантів, молодих викладачів вищих навчальних закладів та науково-дослідницьких інститутів. Навчальна література може стати у нагоді науковим працівникам та просто зацікавленим особам.

Крім того, інформаційний довідник може використовуватись в усіх навчальних закладах регіону як допоміжний матеріал при написанні наукових праць.

Загалом, посібник складається з 10 глав та 4 додатків. Зокрема це: «Стратегія та комбінація ідей», «Пошук та формування проектної ідеї», «Основи управління проектами», «Структури проекту», «Управління командою проекту», «Календарно-мережеве планування», «Управління ризиками в проекті», «Технології успішної презентації проекту», «Принципи проектної міжнародної діяльності ВНЗ» та «Проектне лідерство у фандразингу». Серед додатків пропонується: «Особливості складання резюме», «Список корисних інтернет-ресурсів», «Програми академічних обмінів та грантових конкурсів для молодих вчених» та «Міжнародні наукові та професійні видання».

Нагадаємо, що у 2013 році на Дніпропетровщині було зареєстровано рекордну за останні роки кількість учасників традиційних наукових конкурсів – «Кращий молодий вчений», «Краща рада молодих вчених» та «Молоді вчені – Дніпропетровщині». За звання кращого у цих першостях змагалися близько 500 молодих діячів науки регіону. Переможці конкурсів отримали гранти на реалізацію власних наукових проектів та цінні подарунки .

Gorod.dp.ua на Facebook.


Роман  (26.02.14 20:34): Уж не горный ли штампует молодых ученых. Там это на поток поставлено. Вот только даже фамилию свою без ошибок не напишут. Відповісти | З цитатою
!  (26.02.14 17:59): Главное, чтобы учили не быть казнокрадами ! Відповісти | З цитатою
с Майдана...  (26.02.14 15:29): Георгий Гогуадзе заверил, что за должность не держится, но пока работает, порядок в городе наведет. По его словам и милиция и население Днепропетровска находятся в непростой ситуации и боятся выходить на улицы города."""Э...Э...Э...Гогуадзе...какой Шустрик...Ничего мы не боимся...И не о тебе мечтали на Майдане...Эж надо чуть кресло освободили а Гогуадзе уже шасть и там...мы придем разберемся... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Лидер.  (26.02.14 14:38): Кто учит то?.. Смешно...кругом одни Лидеры а работать некому..Лучше все это стадо Лидеров что по площадям с флагами шаряться какой полезной профессии в детстве научили глядиш и жили бы хорошо...А на фото старые Лидирши из ПР Горисполкомов учат новых))). Відповісти | З цитатою
Паша-биолог  (26.02.14 14:27): У нас и так лидерков хоть отстреливай как собак, работать некому, никто ни черта не знает и не умеет! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті