Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
01:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На знімальну групу 9-го каналу полював загін «тітушків»

На знімальну групу 9-го каналу полював загін «тітушків»
Журналісту та оператору ледве вдалося втекти.

Корреспондент 9 каналу розповідає:

«Близько одинадцятої години вечора неподалік облдержадміністрації ми записували інтерв’ю з народним депутатом від ПП «УДАР» Сергієм Капліним. Той приїхав на зустріч із губернатором, про яку народний депутат домовився завчасно. Проте, за півгодини до цього Дмитро Колєсніков відмовився від переговорів, посилаючись на погане самопочуття і високу температуру +40.

Народний обранець одразу вирушив до Кіровського РОВД, аби розібратися із ситуацією із затриманими під ОДА людьми. Ми із оператором лишились чекати на водія, аби повернутись на телекомпанію. П’ятеро представників партії «УДАР» були з нами. Ми стояли на розі проспекту Кірова та вулиці Чкалова, коли помітили, що у наш бік йдуть близько двадцяти так званих «тітушок». Усі були однаково вдягнені: чорні пуховики, чорні штани, права рука кожного була обмотана скотчем. У руках мали арматуру та дерев’яні дубинки.

Коли невідомі почали підходити ближче, ми, усі семеро, одразу забігли до піцерії, розташованої поруч. Проте ця «банда» рушила туди за нами. Мікрофон із жилеткою «Преси» я одразу кинула під стіл, а мій оператор поставив камеру на стілець та закрив собою. Ми, разом із «УДАРівцями» сіли за стіл і зробили вигляд, що розмовляємо. «Тітушки», що зайшли у приміщення почали розглядати нас та заглядали усім присутнім в обличчя і голосно запитувати, хто останній заходив у піцерію. Дивлячись на цих «гостей» я зрозуміла, якщо хтось нас видасть, то нас вбиватимуть.

Але пощастило — весь присутній персонал та відвідувачі, промовчали, підіграли нам. Компанія одразу пішла перевіряти інший бік піцерії і покинули приміщення. Через дві хвилини за нашою знімальною групою приїхав водій. Ми побігли до машини, одразу сіли та поїхали на телекомпанію. Досі вважаємо, що то був наш щасливий день».

Наразі обладміністрація повністю оточена спецпідрозділом «БЕРКУТ». Усі під’їзди перекриті службами ДАІ. Нікого з мітингувальників або представників ультрас в середині периметру (на 23.00 26 січня) не було. Журналістам 9 каналу зустрілися декілька загонів — 20-30 «хлопців з палицями». Склалося враження, що вони робили повний обхід прилеглої території. Один із цих загонів спускався до будівлі адміністрації вниз проспектом Кірова. За чутками, місце їхньої дислокації — неподалік адміністрації, на подвір’ї багатоповерхівки внизу проспекту.

Gorod.dp.ua на Facebook.

11  

georg123  (03.02.14 09:00): Віталій Кличко вчора під час інформаційного мітингу на Майдані закликав громадян узяти участь 2 лютого в акції під назвою "Не бійся, ти – українець!". "Закликаю всіх, хто виступає за мирне розвʼязання кризи, за звільнення заручників, У ПОНЕДIЛОК О 12:00 заявити про це і підтримати акцію", – сказав В.Кличко-
Будь-хто може підтримати акцію, вийти з роботи на півгодини, вивісити національні прапори на своїх будинках.
В.Кличко також закликав водіїв підтримати акції сигналами автомобілів:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1300173-opozitsiya-zaklikaye-v sikh-sogodni-na-aktsiyu-ne-biysya-ti-ukrayinets
PRegion  (02.02.14 02:45): "титушка"- *** ходячее, которое отрабатывает мзду (100-300гривен) полученных от ПРедурков за избиения та запугивания: журналистов, футбольных фанатов (всех клубов УКРАИНЫ), мирных жителей которые не поддерживают власть или плохо поддерживают. Милиция данных личностей не задерживает, бо в тюрьмах им объявили войну за бес предел.
JuuliaRing  (31.01.14 18:34): Прям скучно жить((...за этой журношлюшкой Чорновил следит СБУ))...на Руслану типо покушались (большая цаца)))..."лидера" автомайдана похитили ))) и очень "вовремя" вернули... за этими "честными и объективными" СМИ охотились))). Эх, а за мной никто не следит...обидно,да!!(((
alexon  (29.01.14 21:03): А чого так мало бандюковські півні кукарекують тут про бандеровських фашистів?
urch  (29.01.14 10:25): Я не соглашусь!У так названных титушек есть постоянное место сбора.Это парковка у гостиницы Свердловск.Там собираются постоянно,с воскресенья 26 января 2014 года.Там же они и поселяются.Там постоянно стоят их транспортные средства.И территорию около гостиницы Свердловск они считают своей.28 января проходя мимо с работы домой ,видела картину когда эти молодые люди просто приставали к проходящим людям и проезжающая машина милиции сделала вид что ничего не случилось и проехала мимо.
Romero  (27.01.14 23:27): ВНИМАНИЕ НА САЙТЕ ПРОВОКАТОРЫ!!! ИХ ЛЕГКО РАСПОЗНАТЬ ПО ДАТЕ РЕГИСТРАЦИИ!!!(декабрь 2013 или январь 2014 ) НЕ ДОПУСТИМ БРАТОУБИЙСТВА! ДНЕПРОПЕТРОВСК НАШ ДОМ РОДНОЙ!
combo_str  (27.01.14 14:52): Что такое, 9й канал уже никто не хочет смотреть? Приходится становиться "жертвами", чтобы хоть какую популярность поднять? Обсуждение: 1
Andrew3g  (27.01.14 10:00): Может то все-таки не за вами, а за титушками с противоборствующей стороны охотились?
А вам нужно поменьше стоять с представителями стороны финансирования, независимые вы наши, и будет камера цела и не нужно будет строчить тонну текста на огороде.
Стойте сами, чтобы по голове не получать. Вот вам простой совет.
Обсуждение: 1
пан гималайский  (27.01.14 08:20): "Титушки" - бандеровские обмылки ...
1

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте