Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 14 мая 2024
05:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 17 декабря

Криминальная сводка на 17 декабря
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

17 грудня до Павлоградського міськ-відділу міліції від невідомого надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир по вул. Добролюбова було знайдено тіло чоловіка. Виїздом на місце з проникаючим колото-різаним пораненнями грудної клітини виявлено тіло місцевого жителя, непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1977 р.н. Проведеними заходами за скоєння злочину встановлено та затримано місцевого жителя, непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1964 р.н., який 17.12.2013 о 12.30 під час спільного розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої бійки, схвативши зі столу кухонного ножа спричинив потерпілому колото-різане поранення в грудну клітину від якого потерпілий помер. Знаряддя злочину - вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

15 грудня до Ленінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж майна у чоловіка 1969 р.н., який мав місце 15.12.2013 затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1992 р.н. Працівниками за грабiж у неповнолiтнього чоловіка 1993 р.н., який мав мiсце 07.12.2013 доставлений до та затриманий непрацюючий чоловік 1991 р.н. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

Працівниками Верхньо-Дніпровського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції було встановлено, що 12.12.2013 о 13.40 непрацюючий житель м. Верховцево 1987 р.н., знаходячись в нетверезому стані біля одного з будинків по вул. Вокзальна у м. Верхівцево з незареєстрованої, одноствольної, мисливської рушниці, 16-го калібру, на грунті давніх неприязнених відносин, здійснив постріл та спричинив вогнепальне поранення лівої голені місцевому жителю 1970 р.н. Знаряддя злочину - рушницю - вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

17 грудня до Баглійського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернулась жінка 1956 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 15.00 їй на мобільний телефон із скритого номеру, зателефонував невідомий, який назвалась співробітником міліції та повідомила, що її син пошкодив ноутбук та за це потрапив до міліції і для вирішення питання про не притягнення сина до кримінальної відповідальності йому потрібно перерахувати грошові кошти у сумі 6 тис. грн, на картку банку, які вона перерахувала через термінал. Після чого передзвонила синові який їй повідомив, що він знаходиться на роботі і з ним все гаразд і відносно нього ніяких протиправних дій вчинено не було.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте