Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
05:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 29 августа

Криминальная сводка на 29 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

За грабіж чоловіка 1972 р.н., який мав місце 13.01.2013, встановлений непрацюючий, раніше судимий за грабежі чоловік 1989 р.н. У нього вилучено викрадений мобільний телефон. Зловмисник заарештований за скоєння аналогiчних злочинiв та утримується у Днiпропетровському СІЗО. Слідчий відділ Індустріального райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

Дніпропетровські правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв у дитину

39-річний чоловік звернувся до міліціонерів з повідомленням, що кілька годин тому невідомий чоловік влучив з пневматичного пістолета у його неповнолітню дитину. Подія сталася на баскетбольному майданчику біля середньої школи. За скоєння злочину правоохоронці затримали місцевого жителя, у якого вилучено пістолет по типу Флобера та декілька куль до нього. Слід зазначити, що ця зброя не потребує реєстрації у дозвільній системі і знаходиться у вільному продажу.

Затриманий розповів, що того дня займався спортом на баскетбольному майданчику. Коли до нього підійшов постраждалий хлопець, він вирішив похизуватися пістолетом. Як зброя вистрілила, зловмисник пояснити не може, вірогідніше за все, куля влучила у залізний турнік, від якого зрикошетила у дитину. Як все сталося насправді, з’ясує слідство. Чоловік визнає свою вину, приніс вибачення батькам хлопця та пояснює, що ніколи б не завдав шкоди навмисно. Але через його злочинну недбалість дитина не зможе піти разом з усіма однокласниками 1 вересня до школи. Наразі шестикласнику надана лікарняна допомога і він знаходиться вдома.

Відомості за вказаним фактом внесено до ЄРДР. Зловмиснику оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте