Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 23 апреля 2024
13:04

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Маркетологи ДНУ – переможці Міжнародного студентського фестивалю реклами «Крим-СаФаРі-2013»

Маркетологи ДНУ – переможці Міжнародного студентського фестивалю реклами «Крим-СаФаРі-2013»
Маркетологи Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара здобули перше місце у рекламному полігоні V Кримського Міжнародного студентського фестивалю реклами «Крим-СаФаРі», який відбувся на базі Інституту банківської справи Національного банку України в Севастополі.

Про це повiдомив заступник декана економічного факультету з міжнародного співробітництва, доцент кафедри маркетингу С. Я. Касян.

Протягом трьох днів студенти були учасниками майстер-класів провідних рекламістів України та Європейського Союзу. Зокрема, голова журі «Крим-СаФаРі», креативний директор рекламної агенції Kaffeine Communications Анже Йереб (Словенія) розкрив особливості практичної організації рекламних кампаній, у тому числі в мережі Інтернет. Голова Союзу рекламістів України, професор Є. В. Ромат розповів про тенденції позиціонування сучасного сервісного підприємства в глобальному економічному просторі, наголосив на підходах до визначення ефективності маркетингових комунікацій підприємств. Прослухавши майстер-класи та тренінги, студенти взяли участь у брифінгах і дебатах, презентували свої роботи та ознайомилися з творчим потенціалом інших ВНЗ. Чорне море і севастопольське сонце надали їм наснаги і натхнення на підкорення нових творчих горизонтів, а нові друзі та знайомі дозволили розширити коло однодумців.

Серед представлених студентських робіт журі фестивалю у складі провідних маркетологів й рекламістів України, Росії та ЄС обрало найбільш цікаві та ґрунтовні. Так, I місце у рекламному полігоні фестивалю «Крим-СаФаРі» було присуджено збірній команді студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара та Київського національного університету технології та дизайну.

У конкурсі індивідуальних робіт в номінації «Друкована реклама» почесну грамоту отримала студентка ДНУ Альона Порфільєва за серію з п’яти робіт «Дай шанс». Також серед призерів опинилася робота «Вода – це життя. Дніпропетровськ» магістра Максима Сотнікова (запропонована ООН номінація «Міжнародний рік співпраці з питань води»).

За підсумками фестивалю завідувач кафедри маркетингу, доктор економічних наук, професор Світлана Юріївна Хамініч отримала подяку від Спілки рекламістів України та організаційного комітету Національного фестивалю соціальної реклами за вагомий внесок у підготовку талановитої молоді – студентів ДНУ імені Олеся Гончара – до творчих рекламних конкурсів. Адже кафедра маркетингу ДНУ готує провідних фахівців в галузі маркетингу і реклами, які демонструють значний творчий потенціал, креативність та сучасне ринкове мислення.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


неуч  (17.07.13 21:37): Сама фраза " Маркетологи ДНУ" приводит в уныние. Такова участь университета - готовить всякую шлаебень? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (6)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  Заборгували понад 1,8 млн грн: цього тижня Дніпропроводоканал продовжить відключати боржників (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте