Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
10:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 22 мая

Криминальная сводка на 22 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

22 травня до Новомосковського міського відділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що iз с. Пiщанка з вiдкритою ЧМТ був доставлений мiсцевий житель, непрацюючий чоловік 1988 р.н. За скоєння злочину встановлено та затримано чоловіка 1962 р.н. 21.05.2013 о 23.00 у с. Пiщанка до чоловіка 1962 р.н. пiдiйшов чоловік 1988 р.н. з двома невiдомими та попросили цигарок, внаслiдок чого мiж ними виникла сварка, в ходi якої вони почали його бити але останнiй, захищаючись він вiдштовхнув вiд себе одного з нападників, котрий впавши, вдарився головою об асфальтне покриття, внаслiдок чого отримав вказанi тiлеснi ушкодження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

22 травня до Софiєвського райвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1979 р.н. Заявниця повідомила про те, що 21.05.2013 неповнолiтнiй 1997 р.н. разом з непрацюючим чоловіком 1982 р.н. зламавши вхiднi дверi, проникли до її будинку, де у спальнiй кiмнатi, побили потерпiлу руками по обличчю та тулубу, пiсля чого неповнолітній згвалтував жінку природнiм шляхом. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

22 травня працiвниками вiддiлу по боротьбi зi злочинами, пов'язаними з торгiвлею людьми та злочинами проти моралi був затриманий непрацюючий мешканець Запорiзької областi 1981 р.н., який 07.02.2013 пiд приводом працевлаштування, завербували та потягом «Днiпропетровськ – Москва» переправили до м. Москва непрацюючу мешканку м. Днiпропетровська 1982 р.н., де продали останню невстановленiй особi за грошову винагороду в розмiрi 2 тис. доларiв США для сексуальної експлуатацiї в якостi повiї. На теперiшнiй час жінка повернута до України та знаходиться за мiсцем мешкання. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 149 (позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


серожа  (23.05.13 22:51): працівники по боротьби зі злочинами, повязаними з торгівлю людьми в Дніпропетровську самі торгують людьми а точніше беруть плату з хозяєвів саун куди дівчат привозять на відпочинок .Вони розвивають і контролірують бізнис проституції врегіоні. Далі будуть фото і відео матеріали. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте