Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
07:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Триває будівництво другої пускової дільниці першої черги метрополітену

Триває будівництво другої пускової дільниці першої черги метрополітену
Найближчим часом будуть відновлені гірничопрохідницькі роботи на об’єктах будівництва лінії метрополітену.

Стан будівництва Дніпропетровського метрополітену обговорили на нараді з питань фінансування та будівництва другої пускової дільниці першої черги, яку провів начальник головного управління будівництва та архітектури Петро Декальчук.

За 9 місяців поточного року на другій пусковій дільниці першої черги Дніпропетровського метрополітену виконано будівельних та інших супутніх і обслуговуючих процесів на загальну суму 10856,310 тис. грн. Найближчим часом будуть відновлені гірничопрохідницькі роботи на об’єктах будівництва лінії метрополітену.

Дирекція будівництва метрополітену розгляне також питання надання додаткового авансу ВАТ "Дніпрометробуд" у сумі 2 млн. грн. Вона повинна узгодити до кінця поточного року і графіки щомісячного розподілу коштів державного бюджету, які передбачається відилити у 2008 році.

Директору Дніпропетровської філії "Дніпрометропроект" В. Оліферу доручено завершити до кінця поточного року всі роботи по проведенню перерахунку зведеного кошторису проекту будівництва метрополітену та його експертизи.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Читатель  (07.11.07 14:57): Харьковчанин, я бы сказал больше \"ментовский\", чем \"бандитский\", как и должно быть... )) Відповісти | З цитатою
Харьковчанин  (06.11.07 14:15): я думаю, что у вас проблема по большей части и не в деньгах. Не лоббируют ваши мужи интересы города в этом вопросе. При всей бандитской власти в Харькове, у нас метро строят, правдами и неправдами, где-то своруют, но строят. А у вас вон совсем медленно, с большими простоями. Хотя мы с вами и не столица. Искренне поддерживаю вас, днепропетровцы, хотелось бы, чтобы у вас дела веселее продвигались. В масштабах большого города альтернативы метро пока не придумали. Відповісти | З цитатою
Аз  (06.11.07 13:46): Новость ни о чем. Когда достроят, докуда (до Центра, или до Жовтневой)? .... не статья, а набор умных слов Відповісти | З цитатою
///  (06.11.07 11:34): Ребята, а где пройдет это стротельство, в какую сторону? Что будут новые станции строить? Если опять в ту же сторону, то зачем? Відповісти | З цитатою
0$  (05.11.07 23:32): .................,чувак ты с какого раёна?))
с вокзала на коммунар метро идёт 10,5 минут (8 км),а скоко ты едешь три квартала от серова до артёма??? сикундамер купи))
Відповісти | З цитатою
.................  (05.11.07 20:49): У нас трамваи на К.Маркса быстрее ходят чем метро! Відповісти | З цитатою
Робен  (05.11.07 15:15): BS,я з Вами згоден на 100%. Відповісти | З цитатою
BS  (05.11.07 14:40): Доречі, Сєня, я завжди дивувався, чому водії маршруток завжди слухають шансон? Це для мене дуже цікава тема, тому що коли я чую шансон, мова оригіналу: "Под растрельную статью яму быстро роют" або "Жиган-лимон, парень симпатичный" - я так сміюсь!!! І здається, що коли прибрати слова - то всі пісні мають один ритм.
Тобто, це питання можна перефразувати: якою треба бути людиною, щоб слухати пісні про "хороших" зеків і "поганих" ментів?
Відповісти | З цитатою
Евгений  (05.11.07 12:21): я часто бываю в Харькове,Киеве в командировках и еслиб не метро-я с ума сошел.Настолько удобно,быстро,без пробок и нервов!Абсолютно согласен с senya , сами депутаты блокируют строительство метро у нас,а выделенные деньги частично дербанят между собой. Відповісти | З цитатою
Робен  (05.11.07 11:20): \"Должностные лица, по постановлению депутатов, также получают «материальную помощь для решения социально-бытовых вопросов и помощь на оздоровление в размере среднемесячной заработной платы».\" - я фигею! Меня колбасит по полной. Они у нас самые социально-незащищенные. Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті