Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Госфининспекция усовершенствуе свою деятельность

Госфининспекция усовершенствуе свою деятельность
Госфининспекция в Днепропетровской области улачшает сотрудничество с органами Государственной исполнительной службы.

17.01.2013 року в приміщенні Державної фінансової інспекції в Дніпропетровській області відбулось засідання круглого столу з актуальних проблем, що виникають під час направлення виконавчих листів та постанов про накладання адміністративного стягнення на примусове виконання до органів Державної виконавчої служби.

У роботі взяли участь заступник начальника відділу правової роботи Держфінінспекції в Дніпропетровській області Крапівцева О.О., головний спеціаліст-юрисконсульт відділу правової роботи Казанкіна Л.П., головний спеціаліст-юрисконсульт відділу правової роботи Никоненко В.А. та в.о. начальника Управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Дніпропетровській області П'ятницький А.В.

Заступник начальника відділу правової роботи розпочала засідання з огляду діяльності Держфінінспекції та напрямів роботи по взаємодії з органами Державної виконавчої служби області. Були порушені проблемні питання щодо направлення виконавчих листів, постанов про накладання адміністративного стягнення до виконання, розбіжності в обчисленні термінів направлення виконавчого документа, випадки безпідставної відмови у відкритті виконавчого провадження, а також порушення термінів здійснення виконавчого провадження. Крім того, було наголошено на вимогах Закону України «Про виконавче провадження» у частині закінчення виконавчого провадження за умови повного виконання рішення суду, надходження відповідних сум на рахунки, що обов'язково підтверджується документально, були обговорені випадки приєднання виконавчих документів про стягнення коштів до зведених виконавчих проваджень.

За результатами обговорення учасники узгодили необхідність внесення змін до спільного наказу щодо проведення взаємозвіряння та розроблення методичних рекомендацій щодо виконання рішень, винесених на користь органу державного фінансового контролю.

Звертайтесь, вас вислухають

З метою підвищення ефективності зворотного зв'язку з громадськістю, надання інформаційно-консультативної допомоги громадянам, забезпечення прозорості в діяльності органів держфінінспекції та запобігання проявам корупції повідомляємо, що в Державній фінансовій інспекції в Дніпропетровській області та її територіальних підрозділах діють «телефони довіри».

Основними завданнями є надання роз'яснень громадянам щодо повноважень органів державної фінансовій інспекції, фіксація повідомлень про порушення чинного законодавства під час використання бюджетних коштів, державного чи комунального майна підконтрольними об'єктами, фіксація повідомлень стосовно неправомірних дій (бездіяльності) та рішень службових осіб у процесі здійснення ними своїх повноважень.

Державна фінансова інспекція України: (044) 425-38-18;

Державна фінансова інспекція в Дніпропетровській області: (0562) 32-21-59;

Дніпропетровська об'єднана держфінінспекція: (056) 374-74-62;

Дніпродзержинська об'єднана держфінінспекція: (029) 53-73-48;

Криворізька об'єднана держфінінспекція: (024) 64-00-79;

Нікопольська об'єднана держфінінспекція: (262) 3-44-49;

Павлоградська об'єднана держфінінспекція: (23) 20-09-82;

Апостолівська об'єднана держфінінспекція: (056) 9-54-38;

Криничанська міжрайонна держфінінспекція: (254) 9-23-80.

Прес-служба ДФІ в Дніпропетровській області

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте