Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
03:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Олександр Вілкул: «Новорічні свята пройшли без значних проблем у комунальній та транспортній сфері»

Олександр Вілкул: «Новорічні свята пройшли без значних проблем у комунальній та транспортній сфері»
28 грудня Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул провів селекторну нараду
Підведені підсумки виконання доручень Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула, щодо організації безперебійної роботи систем життєзабезпечення та транспорту в святкові Новорічні та Різдвяні дні.

Відповідне завдання перед головами облдержадміністрацій та керівниками відповідних міністерств та відомств Олександр Вілкул поставив під час селекторної наради 28 грудня 2012 року.

За наданою в Уряд інформацією свята пройшли без серйозних надзвичайних подій.

«Значних проблем не було, дрібні технічні аварії максимально оперативно ліквідовувалися комунальними службами на протязі не більше доби. За завданням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула оперативний штаб міністерства в цілодобовому режимі координував роботу регіональних штабів із забезпечення безперебійної роботи систем ЖКГ. Це стосувалося тепло і водопостачання та своєчасного прибирання вулиць від снігу», - повідомив міністр регіонального розвитку Геннадій Темнік.

Зокрема Генадій Темнік доповів про аварію на магістральному водогоні Молодогвардійськ – Свердловськ, що сталася 31 грудня. Внаслідок аварії на 50 відсотків було обмежено водопостачання міста Свердловська Луганської області. Не дивлячись на святковий день, відновлювальні роботи були проведені у лічені години. І ще перед початком новорічного вечора, водопостачання міста було відновлене у повному обсязі.

Міністр інфраструктури Володимир Козак доповів Віце-прем’єр-міністру Олександру Вілкулу про роботу швидкісних потягів “Інтерсіті Плюс” виробництва компанії “Хюндай Ротем”.

«Швідкисне сполучення у цей, традиційно напружений для залізничних перевезень період, працювало у плановому режимі. Не було зафіксовано затримок у русі потягів, а також технічних проблем з рухомим складом. З 1 січня 2013 року не було жодної аварійної ситуації з потягами “Хюндай Ротем”», - сказав Володимир Козак.

Потяги “Інтерсіті Плюс” здійснювали перевезення українців та гостей країни з повним дотриманням розкладу руху. Під час новорічних та Різдвяних свят потяги перевезли 60 609 пасажирів. Заповнення пасажирами потягів складало від 80 до 100 відсотків.

Нагадаємо, що Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на початку року з метою забезпечення якості швідкисного сполучення провів спеціальну нараду за участю міністра інфраструктури Володимира Козака, керівництва Укрзалізниці та представників компанії “Хюндай Ротем”.

За підсумками наради південнокорейською компанією були розроблені заходи модернізації для усунення конструктивних недоліків, які призвели до виникнення експлуатаційних проблем. Компанія гарантувала готовність усунути всі несправності в найкоротші терміни.

Зокрема «Хюндай Ротем» має власними силами та за свій рахунок забезпечити:

  • Модернізацію дахів та дахового обладнання всіх електропоїздів;
  • Модернізацію перемикачів родів струму;
  • Модернізацію обшивки головної частини поїздів;
  • Модернізацію системи життєзабезпечення за рахунок використання акумуляторних батарей більшої ємності Українського виробництва;
  • Модернізацію гальмівної системи та мережі гальмівних трубопроводів;
  • Заміну пошкоджених віконних блоків та гальмівних колодок із застосуванням комплектів вітчизняного виробництва.
Також було прийняте рішення про те, що починаючи з початку січня потяги “Інтерсіті Плюс” будуть супроводжувати експлуатаційні бригади фахівців південнокорейської компанії.

Олександр Вілкул поставив перед керівництвом “Укрзалізниці” та представниками компанії “Хюндай Ротем” завдання з якнайшвидшої організації якісного технічного обслуговування потягів “Інтерсіті Плюс”, та приведення їх у повну відповідність до експлуатаційних вимог в умовах України.

Віце-прем’єр-міністр відзначив якісну роботу штабів та подякував керівництву міністерств та регіонів за професійні дії.

«Уряд та місцеві органи влади зробили все можливе для того, аби період свят для українців не був затьмарений проблемами у роботі систем життєзабезпечення і транспорту», - підсумував Олександр Вілкул.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте