Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
02:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Квест-гра «Євро-2012 в Дніпропетровську: Центральна бібліотека запрошує!»

Квест-гра «Євро-2012 в Дніпропетровську: Центральна бібліотека запрошує!»
Дніпропетровська центральна міська бібліотека запрошує футбольних вболівальників та всіх бажаючих взяти участь у грі «Євро-2012 в Дніпропетровську: Центральна бібліотека запрошує!», яка відбудеться у приміщенні Центральної міської бібліотеки (вул. Леніна, 23) 9 червня о 12:00.

В цей день у бібліотеці буде проведено квест-гру в реальному часі з використанням інформаційних ресурсів відділів бібліотеки, чемпіонат відеогри «FIFA» для переможців квесту, призову відеогру переможців чемпіонату з футболістами ФК «Дніпро» на базі платформи XBOX 360 + Kinect.

Учасники та гості зможуть взяти участь в автограф/фото сесії з футболістами ФК “Дніпро”. Для глядачів буде організовано дозвілля під час проведення гри: показ відеороликів та перегляд літератури футбольної тематики з фондів Центральної міської бібліотеки.

Щоб взяти участь у грі, учасник повинен надіслати заявку на електронну скриньку library_dp@yahoo.com з позначкою «Євро-2012 у Дніпропетровську» та надати свої дані для реєстрації (Прізвище, Ім’я, По батькові, дата народження (число/місяць/рік), ким працює (для працюючих), учбовий заклад (для учнів та студентів), факультет/курс/клас, як часто відвідує матчі ФК «Дніпро» на стадіоні, контактний телефон, е-mail).


З 9 червня по 1 липня у приміщенні бібліотеки буде створено зону перегляду прямих трансляцій матчів ЄВРО-2012. Всі бажаючі можуть стати членами клубу шанувальників ігор на базі платформи XBOX «Граймо в бібліотеці», який буде діяти на базі електронного читального залу.

Докладну інформацію про проект можна отримати на блогах електронного читального залу: eurolibrary.blogspot.com, echzdnepr.blogspot.com та Інтернет-центру Дніпропетровської центральної міської бібліотеки: internet-centr.dp.ua/blog.php

Контакти:

Шамичкова Ерна Андріївна, директор Дніпропетровської міської Централізованої системи бібліотек для дорослих
тел/факс: (056) 740-37-11
e-mail: library@dp.ukrtel.net, library_dp@yahoo.com

Савран Лариса Василівна, заступник директора ЦБС
тел: 740-37-15

Земляний Артем Вадимович, керівник проекту
тел. 744-49-03
e-mail: echz_library@mail.ru

Довідка:

Дніпропетровська центральна міська бібліотека отримала перемогу в 7-му раунді конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами, оголошеного програмою «Бібліоміст в Україні».

Мета проекту «Євро-2012 в Дніпропетровську: Центральна бібліотека запрошує!» – залучення до бібліотеки, до читання нових груп мешканців міста, зокрема вболівальників футболу та інших ігор, молоді, яка захоплюється відеоіграми.

Завдання проекту – організація акції, яка стане пілотним проектом з використання в роботі Центральної бібліотеки та бібліотек-філіалів ЦБС нових ігрових форм обслуговування користувачів. На період ЄВРО-2012 у приміщенні лекційного залу бібліотеки буде організовано колективний перегляд та обговорення матчів ЄВРО-2012.

Учасники проекту отримають різнобічну інформацію стосовно ЄВРО-2012, практичні правові, медичні, лінгвістичні, культурологічні знання. Наслідком гри для її учасників стане усвідомлення великих можливостей Центральної міської бібліотеки у вирішенні будь-яких інформаційних потреб дніпропетровців.

Тема: Евро-2012
Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  

Читайте также:


Розовый СЛОН  (06.06.12 17:01): Вот это и я понимаю праздник ума и футбола! Молодцы! Удивили! Надеюсь у Вас всё получится. 9 июня буду в Харькове на футболе, а 10 обязательно приду в библиотеку! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте