Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
08:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Концерт французских мэтров джаза Trio D`en Bas

Концерт французских мэтров джаза Trio D`en Bas
12 квітня у рамках фестивалю «Французька весна» усі шанувальники якісного джазу поринуть у справжній тайфун звуку від відомого гурту Trio D'en Bas.

Заснування у 2003 році гурту Trio D'en Bas (Тріо з низів) — це результат творчого шляху трьох непересічних музикантів: Арно Руане, Йоанна Шедта та Самюеля Бурія. Перед тим, кожен з них набував різноманітного досвіду, вдосконалював свою майстерність у співпраці з артистами різних напрямків, що врешті-решт привело їх до мистецької Компанії Lubat de Gasconha. Вважаючи дружбу основою стосунків, вони цілком логічно зблизилися завдяки спільному потягу до пошуку та експерименту.

Тріо рішуче виступає проти попсово-комерційної музики та пропонує всім доступне, але вишукане мистецтво. Їх концерти більше схожі на театральний виступ, а ніж на звичайне музичне дійство. На сцені художні та естетичні засоби гурту спрямовані на наближення до глядача та інтерактивне спілкування з ним, що стає рушійною силою вистави.

Стіл, завалений неймовірними речами – ось епіцентр звукового тайфуну, який, наче розважаючись, створює на кожному концерті гурт Trio D'en Bas. Каструлі, музичні шкатулки, дзвіночки, гамір пташиного двору та ще безліч ритмічних несподіванок, завдяки яким приголомшений глядач опиняється наприкінці спектаклю перед сценою, яка трансформується у кімнату неохайного малюка-бешкетника.

Передусім, це джаз, але й вальс, пост-рок, часом несподівані злети, алюзії на Заппа, звернення до французького шансону, класичної музики, танцю жава, до всіх джазових жанрів, лише б вони були мандрівними! Без комплексів, троє спільників представляють на свій манер весь цей джазовий світ, імпровізують досхочу та без жодних обмежень розсипають свій музичний гумор.

Лауреати престижного конкурсу Jazz Migration 2010, ці троє чаклунів звуку успішно розвиваються, постійно вдосконалюючи себе.

Вони шукають, зачаровують, свінгують… У цього яскравого Тріо є все, щоб вас підкорити!

Отже, 12 квітня Trio D'en Bas запрошує усіх шанувальників джазу на свою виставу до дніпропетровського Будинку Вчених (вул. Куйбишева, 2).

Квитки на виставу можна придбати на сайті Antigorod.com, в офісі дніпропетровського відділення Альянс Франсез, та безпосередньо перед концертом.

Телефони для довідок: (067) 799-39-94, (063) 240-66-34, (067) 785-64-90

«У нашому буремному світі культура дарує людини виняткову можливість протиставити усім свої негараздам приємність спілкування, пошук сенсу, інтелігентність. Коли темп життя прискорюється, а викликів, які постають перед нашими суспільствами, дедалі більшає, культура перетворюється на тиху гавань, де кожен з нас може вільно, лише за власним покликом та бажанням, отримати живильну енергію.»

Жак Фор, Посол Франції в Україні

Концерт в Афiшi
Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   

Читайте также:


Alexey  (13.04.11 20:35): фото с концерта
http://antigorod.com/photo/people/8204-fotozvt-z-koncertu-tr io-den-bas-12-kvtnya.html
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте