Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 06 мая 2024
07:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
За період з 16 до 18 липня в Дніпропетровській області сталося 33 пожежі, десять із них – у самому обласному центрі.

Причинами виникнення НС у 24 випадках стало необережне поводження громадян із вогнем, у шести – коротке замикання в електричних мережах, по одному – навмисний підпал, порушення правил пожежної безпеки та дитячі пустощі з вогнем.

Збитки від вогню склали 75, 45 тис. гривень. Завдяки оперативним діям працівників пожежно-рятувальних підрозділів МНС України в області врятовано матеріальних цінностей на суму 588 тис. гривень.

У цей період у регіоні на пожежі загинула одна людина (46-річний житель Жовтневого району міста Кривий Ріг, що палив у ліжку), ще одна отримала легке отруєння чадним газом - 24-літній мешканець міста Нікополь, який забув про каструлю, залишену на ввімкненій газовій плиті. Постраждалий молодик від госпіталізації відмовився. Обидві пригоди трапились 18 липня.

Окрім пожеж, за минулу триденку на Дніпропетровщині зареєстровано й інші надзвичайні події. Так, 16 липня у селі Левенцівка Новомосковського району через порушення правил дорожнього руху загинув 27-літній водій мотоцикла «Ява», який виїхав на узбіччя та врізався в бетонну опору.

На 260 кілометрі автошляху Запоріжжя – Кривий Ріг, поблизу села Оленівка Нікопольського району, загинув 27-літній водій легковика ВАЗ – молодик заснув за кермом, унаслідок чого некерована автівка з`їхала на узбіччя дороги й врізалась у дерево. Тіло загиблого з понівеченого автомобіля діставали місцеві МНСники.

У селі Саївка П`ятихатського району під час проведення ремонтних робіт на стовпі від ураження струмом загинув 31-літній чоловік, що не мав навичок і допуску до електроробіт.

Цієї доби на водоймах області загинуло троє людей. Поблизу Монастирського острова, що в обласному центрі, рибалки виявили тіло одягненої жінки, віком 60-65 років, без слідів насильницької смерті. Причина загибелі та особа потопельниці з`ясовуються. Там же, але в районі ресторану «Август», виявлено ще одного потопельника в одязі – 30-35-річного чоловіка. Цим випадком також займаються правоохоронці. У місті Тернівка Павлоградського району у річці Тернівка відпочивальники знайшли тіло 52-літнього місцевого мешканця.

17 липня у селі Орловщина Новомосковського району у річці Самара потонув 19-літній юнак, тіло якого вилучили з води працівники місцевої комунальної рятувально-водолазної служби.

Під час купання в Самарі в районі житлового масиву Животилівка загинув 24-літній мешканець міста Новомосковська, а гранітний кар`єр у мікрорайоні Зарічний, що в Жовтневому районі міста Кривий Ріг, став місцем травмування 22-літньої відпочивальниці, яка зірвалась з висоти. Постраждалу дівчину дістали з кар`єру працівники районного пожежно-рятувального підрозділу МНС, її госпіталізовано.

18 липня в селі Новоселівка Новомосковського району, на пляжі річки Самара в районі мосту, під час відпочинку потонув 30-річний чоловік, тіло якого дістали з води місцеві мешканці.

У Новомосковську на Самарі в районі Комсомольського острова виявили тіло потопельниці. Причина смерті та особа загиблої з`ясовуються.

У селищі Ювілейне Дніпропетровського району в річці Кільчень потонув 46-річний чоловік, який знехтував правилами безпечної поведінки на воді. Тіло потопельника знайшли працівники аварійно-рятувальної частини на водних об`єктах Дніпропетровського міського управління МНС області.

У селищі міського типу Покровське Покровського району в річці Вовча потонув 30-річний місцевий мешканець. На повідомлення матері про нещасний випадок відреагували працівники місцевого пожежно-рятувального підрозділу, які провели пошуки тіла загиблого й доправили його на берег.

У селі Романки Покровського району потонув 12-річний хлопчик, який заплив на середину річки Вовча. Про це повідомив свідок трагедії. Місцеві МНСники розпочали пошуки тіла загиблої дитини, проте змушені були припинити їх з настанням темряви. Пошукові роботи заплановано відновити 19 липня.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте