Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
13:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МВД просит сообщать о фактах коррупции на телефон доверия

МВД просит сообщать о фактах коррупции на телефон доверия
ГУ УМВС звертається до жителів Дніпропетровської області з проханням повідомляти за телефоном довіри про факти зловживань і корупційних дій працівників органів внутрішніх справ.

Шановні мешканці Дніпропетровщини!

У 1992 році в системі Міністерства внутрішніх справ України створено Службу внутрішньої безпеки Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України, яка підпорядковується безпосередньо Міністрові внутрішніх справ.

Одним із основних завдань Служби є попередження та виявлення фактів зловживань та корупційних проявів серед працівників органів внутрішніх справ.

Керівництво відділу внутрішньої безпеки в Дніпропетровській області Служби внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України сподівається на тісну співпрацю з населенням та громадськими організаціями.

Інформацію з вищезазначених питань Ви можете надати відповідальному, на телефон «довіри» за телефоном (056) 756-57-80, або особисто звернувшись за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Леніна, 18А.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте