Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
15:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Четвертий вечір поетично-музичного клубу «ПаруСлов»!

Четвертий вечір поетично-музичного клубу «ПаруСлов»!
ЗА ПІДТРИМКИ МИКОЛИ ШВЕЦЯ

Поетично-музичний клуб

«ПаруСлов». Вечір 4
31 березня 19:00

Будинок архітектора (КРИК), вул. Карла Лібкнехта, 1

Вхід вільний!

Четвертий вечір поетично-музичного клубу «ПаруСлов» знову поєднує поезію та музику, дає можливість показати вашу власну творчість всім бажаючим, послухати й поспілкуватись з цікавими гостями, та просто гарно провести вечір п'ятниці.

Цього разу проект стає масштабнішим, і, завдяки підтримці Миколи Швеця, людини, котрій не байдужа культура в нашому місті, ми маємо змогу провести «ПаруСлов» безкоштовним по-перше, в чудовому залі по-друге, і з запрошенням спеціальних гостей з інших міст, а також повноформатного і дуже самобутнього гурту. по-третє.

Музика від гурту «Нонет ім.. Челюскіна», в складі дві віолончелі, гітара та піано. Таке поєднання інструментів разом з чудовою акустикою залу дасть змогу дійсно насолодитьсь музикою.

Гості:

•  стронґовський (Житомир) - Письменник, перекладач, літературтреґер, дизайнер. Учасник численних літературних акцій в Україні та за кордоном. Переклав українською такі відомі книги, як «Бійцівський клуб» Чака Паланіка та «Поштамт» Чарльза Буковськи. Має збірку власних поезій «Глибоковроті»

І головне – кожен може показати свою творчість іншим! Для цього треба до 28 березня (до 16:00) надіслати декілька своїх творів (поезія, коротка проза) та контактну інформацію ( ПІБ та номер мобільного) або півідомленням в контакті на цей аккаунт: http://vkontakte.ru/id56397673, або на листом на peoplegrad@yandex.ua .

Повний список учасників з'явиться 30 березня на сайт peoplegrad.com

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте