Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
01:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Руководство области почтило память воинов, погибших в Афганистане

Руководство области почтило память воинов, погибших в Афганистане
gorod.dp.ua/photo Фото Игорь Латышев
Заступник голови облдержадміністрації Євгеній Бородін разом з міським головою Іваном Куліченком та головою Дніпропетровського об’єднання ветеранів Афганістану Юрієм Виноградовим поклав квіти до Пам’ятника воїнам, загиблим в Афганістані.

Разом з ними вшанувати пам'ять загиблих прийшли голови районних у місті рад, військові, воїни-інтернаціоналісти, ветерани війни у Афганістані, рідні та близькі загиблих, представники громадськості та політичних партій та всі ті, кого не залишила байдужим ця війна.

«Двічі на рік ми збираємося біля Пам’ятника воїнам, загиблим в Афганістані, для того щоб згадати часи введення та виведення військ з Афганістану, - відзначив Євгеній Бородін. – 15 лютого стало днем пам’яті та згадкою про всіх, хто загинув у цій війні. Тож наша справа сьогодні більше не допустити загибелі солдатів, зробити так, аби воєн більше не було».

За словами Євгенія Бородіна, 21 рік, що пройшов після війни, дав всім громадянам усвідомити, що ветерани-афганці – це ті люди, які воювали за батьківщину за її межами, які є гідними нащадками ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Нагадаємо, 15 лютого 1989 року завершилося виведення радянських військ із Афганістану. Тисячі молодих воїнів поклали своє життя у цій війні. Серед загиблих – 268 воїнів Дніпропетровщини, а більше 100 чоловік померли від бойових ран та хвороб на рідній землі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Александр  (16.02.10 17:59): Светлая память погибшим!
Ребята, заходим на www.salambacha.com
Здесь есть Книга памяти.
Так же можно услышать песни, рождённые на земле Афганистана (раритетные записи с кассет).
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте