Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
05:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Итоги работы Главного управления МЧС Украины Днепропетровской области за 2009 год

Итоги работы Главного управления МЧС Украины Днепропетровской области за 2009 год
28-го січня поточного року у актовому залі облуправління МНС відбулася нарада з підбиття підсумків службової діяльності за минулий рік.

На цьому заході були присутні Віктор Бондар – губернатор Дніпропетровської області, його заступник Віктор Сергєєв, голова Дніпропетровської обласної ради – Юрій Вілкул, Василь Квашук – директор департаменту цивільного захисту Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Віктор Бутківський – начальник Головного управління МНС України в Дніпропетровській області, Микола Андрущенко – начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської обласної державної адміністрації, а також апарат облуправління, керівники підпорядкованих підрозділів та представники районних і міських рад.

Захід складався із двох частин: першої – урочистої й другої – звітної. На урочистій частині кращі співробітники облуправління були нагороджені заслуженими відзнаками та грамотами від МНС України, Дніпропетровської облдержадміністрації та облради - за відвагу в надзвичайних ситуаціях та вагомий внесок у розвиток МНС і регіону. Другу, офіційну, половину засідання розпочав своєю доповіддю Андрій Кульбач – перший заступник начальника Головного управління МНС України в Дніпропетровській області. Він звітував за підсумками діяльності облуправління в 2009 році. Зокрема, зупинився на основних надзвичайних ситуаціях та подіях, з якими довелось боротись пожежним-рятувальникам Дніпропетровщини у минулому році, зазначив всі здобутки та недоліки у роботі Головного управління.

Керівник департаменту цивільного захисту МНС України був головним екзаменатором облуправління МНС. У своїй промові він зупинився на проблемах розвитку системи цивільного захисту в регіоні, на питаннях, пов’язаних із загрозою хімічно та екологічно небезпечних підприємств області, відзначив позитивні і негативні моменти в роботі облуправління. Але головною винагородою для співробітників регіонального управління МНС стало те, що підрозділ визнано одним з найкращих в Україні. Віктор Бондар та Юрій Вілкул подякував МНСникам за високопрофесійну роботу, зупинились на матеріально-технічній базі Головного управління і визнали, що навіть під час фінансової кризи у 2009-му 72 родини рятувальників отримали квартири, вирішено питання щодо підвищення оперативності реагування на надзвичайні ситуації та події. «Завдяки злагодженій роботі та взаєморозумінню між підрозділами МНС Дніпропетровської області і владних структур вдається бути у постійній готовності, контролювати безпеку населення й території регіону», - сказав Віктор Бондар.

Заключне слово було за начальником Головного управління МНС України в Дніпропетровській області генерал-лейтенантом служби цивільного захисту Віктором Бутківським. Він подякував всім присутнім за допомогу та розуміння, запевнив, що облуправління буде і надалі виконувати дії за призначенням на найвищому рівні. А наостанок В.Квашук, В.Бондар та Ю.Вілкул отримали нагороди з рук очільника регіонального МНС.

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (01.02.10 11:54): В очередной раз вчера убедился... что все кто в погонах - редкостные выродки, вот эта жирная рожа на фото яркий тому пример... мозгов 0, чести 0, достоинства 0, зато баблла немерено и гонора хватает, да и еще номера крутые и спец сигналка чтобы то "быдло которое их кормит" не выё...лось Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте