Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
17:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 28 января

Криминальная сводка на 28 января
1. 27 січня п. р. близько 11.00 в під’їзді одного з будинків по вул. Варена м. Вільногірська з колото-різаним пораненням грудної клітини був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 48-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину співробітниками Вільногірського міського відділу міліції затриманий 44-річний громадянин. Як було встановлено, 27 січня о 10.20 на сходах в під’їзді чоловіки розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав постраждалому смертельне поранення. Наразі за даним фактом слідчим відділом Вільногірського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 27 січня п. р. о 17.00 співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю Широківського райвідділу міліції спільно із прокуратурою району порушена кримінальна справа за ст. 367 ч. 1 Кримінального кодексу України («Службова недбалість») відносно начальника одного з відділів районної адміністрації. Затримана впродовж 2008 року, зловживаючи службовим становищем, підписувала завідомо неправдиві відомості по зарплатні на працівників, які на час нарахування грошових коштів були звільнені. Сума заподіяного збитку склала 67 тис. 200 грн. Зловмисниці обраний запобіжний західпідписка про невиїзд.

3. 20 січня п. р. до Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 39-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що її 45-річний чоловік поїхав на невстановленому автомобілі з невідомими особами та до теперішнього часу не повернувся. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Криворізького міського управління було встановлено, що раніше засуджений 49-річний громадянин з корисливих мо-тивів на грунті боргових зобов’язань замовив вбивство постраждалого 53-річному чоловікові за гроші у сумі 20 тис. доларів та надав йому залог у сумі 4 тис. грн. 53-річний підшукав трьох виконавців злочину, які 20 січня о 14.30 біля одного з місцевих будинків за допомогою фізичного насилля помістили жертву до автомобілю, зв’язали йому руки липкою стрічкою та ременем й задушили його. Після чого зловмисники перевезли труп на мкр. Зарічний, роздягли його, загорнули у поліетилен та прив’язали дві металеві гирі. Потім о 19.20 затримані відвезли вбитого до затопленого гранітного кар’єру та зкинули у воду. За даним фактом слідчим відділом Криворізького міського управління порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 11, 12 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство, скоєне на замовлення за попередньою змовою групою осіб»).

4. 27 січня п. р. о 08.15 до співробітників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 20-річна касир одного з місцевих кафе. Заявниця повідомила про те, що того дня близько 08.00 у вищевказаному кафе невідомий чоловік, схопивши її за волосся, заволодів виторгом у сумі 1 тис. грн. За скоєння злочину співробітниками Тернівського райвідділу міліції затриманий 32-річний раніше засуджений громадянин. Викрадені гроші вилучені. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

5. 27 січня п. р. о 18.00 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Мухіної м. Кривого Рогу у раніше засудженого 37-річного господаря оселі була вилучена вибухова речовина «Амоніт» вагою 125 гр. За даним фактом слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Зловмисник заарештований за скоєння інших злочинів та утримується у СІЗО.

6. 23 січня п. р. близько 15.00 на зупинці громадського транспорту «Ринок Ювілейний», що в м. Кривий Ріг, співробітниками Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління у 42-річного чоловіка була вилучена граната «РГД-5» часів Великої Вітчизняної Війни. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена граната є корпусом осколкової гранати, спорядженим вибуховою речовиною. За даним фактом слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»)

Gorod.dp.ua на Facebook.


666  (28.01.10 18:17): ФОКИН-ПРЕСТУПНИК Ответить | С цитатой
???  (28.01.10 18:03): Как ? А где главная новость? О том что сняли с должности Нарушителя Закона, алкаша дебошира который "строил" полицию в Германии? Преступника МВД Луценко? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (13)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте