Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
21:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Придніпровська залізниця прийняла рішення про призначення ще чотирьох додаткових поїздів на новорічні та різдвяні свята

Придніпровська залізниця прийняла рішення про призначення ще чотирьох додаткових поїздів на новорічні та різдвяні свята
ДП «Придніпровська залізниця» прийняла рішення про призначення ще чотирьох додаткових поїздів на новорічні та різдвяні свята. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-центрі Придніпровської залізниці.

Так, у період з 4 по 14 січня 2007 року призначено додатковий поїзд № 212/211 Севастополь-Москва.

З 23 грудня по 13 січня здійснюватиме перевезення поїзд № 117/118 напрямком Дніпропетровськ-Львів (щоденно крім 31 грудня з Дніпропетровська та 1 січня зі Львова).

З 4 грудня призначено додатковий поїзд Дніпропетровськ-Київ (№ 127/128). Поїзд курсуватиме по понеділках, середах та суботах (крім 1 січня) до 15 січня.

Як повідомили в прес-центрі, з 4 листопада по вихідних працює додатковий поїзд № 172/171 Дніпропетровськ-Сімферополь. Поїзд курсуватиме до 24 грудня, однак, як не виключають залізничники, цей термін може бути продовжено, якщо будуть замовлення з боку пасажирів.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», раніше Придніпровською залізницею вже було прийнято рішення призначити додаткові поїзди на свята за напрямком Бердянськ-Москва, Феодосія-Москва, Євпаторія-Москва, Сімферополь-Ужгород, Сімферополь-Київ та Сімферополь-Москва.

Також на період свят залізницею буде виділено додаткові причіпні вагони за напрямками Дніпропетровськ-Умань, Дніпропетровськ-Адлер, Дніпропетровськ-Кисловодськ, Дніпропетровськ-Варшава та Сімферополь-Варшава.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Cерега  (09.12.06 14:29): Ну, как говорится, цыплят по осени считают! Дай бог, чтобы этого объема дополнительных поездов всем хватило. А там посмотрим, как сработают железнодорожники. Слава богу детей бесплатно не возят, а то вообще бы никуда не уехали, как в прошлые года, ведь действительно кроме детей многие пользовлись этим и просто в свой карман, но с повышением стоимости проезда возить детей бесплатно - полный абсурд, да может со скидкой, но не бесплатно. Всем счастливой дороги.-:)) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте