Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
14:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Одна людина загинула та 14 постраждали внаслідок надзвичайних пригод на Дніпропетровщині

Одна людина загинула та 14 постраждали внаслідок надзвичайних пригод на Дніпропетровщині
Одна людина загинула та 14 постраждали на пожежах та внаслідок дорожньо-транспортних пригод (ДТП) на Дніпропетровщині 7 грудня. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Дніпропетровській області (Центр) та у прес-службі Державтоінспекції (ДАІ) у Дніпропетровській області.

За повідомленням Центру, 7 грудня у Дніпропетровській області сталося дев’ять пожеж, три з них — у Дніпропетровську.

Причинами виникнення пожеж у семи випадках стала необережність із вогнем, у решті — порушення правил пожежної безпеки та коротке замикання в електромережі. Загальні збитки від пожеж склали майже 11 тисяч гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано від вогню матеріальні цінності на суму 87 тис. гривень.

Минулої доби на пожежах в області люди не постраждали. Окрім пожеж, у Дніпропетровській області сталося ДТП зі смертельними наслідками: у Павлоградському районі біля села Богуслав на автошляху Київ-Луганськ-Ізварине зіткнулися автомобілі «ВАЗ» та «Мерседес». Троє людей отримали травми й госпіталізовані, одна людина загинула. Дані постраждалих з`ясовуються.

Як повідомляє Центр, у Дніпропетровському районі, у селищі Ювілейне, облаштовуючи колодязь водомережі, робітники знайшли 110 мм артилерійський снаряд. Боєприпас буде знищено піротехнічною групою Головного управління МНС України в Дніпропетровській області.

За повідомленням прес-служби ДАІ, на автошляхах Дніпропетровщини сталося 11 ДТП, в яких одна людина загинула та 14 травмовані. Інспекторами ДАІ було виявлено 1274 порушення Правил дорожнього руху з боку водіїв та 192 — з боку пішоходів. 18 водіїв затримані у нетверезому стані. Зафіксовано 292 випадки перевищення швидкості та 143 порушення правил зупинки та стоянки автомобілів.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте