Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
02:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Фестиваль «Дніпровські погостини»

У Дніпропетровському Будинку вчених 17 грудня о 10.00. відбудеться щорічний Обласний дитячий фестиваль екранних мистецтв «Дніпровські погостини». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив директор Дніпропетровського обласного дитячо-юнацького кіноцентру «Веснянка» Олександр Кучма.

За інформацією Олександра Кучми, у фестивалі візьмуть участь 14 дитячих студій з Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Кривого Рогу, Жовтих Вод, Верхньодніпровська, Межівського та Павлоградського районів. Фестиваль проводитиметься за чотирма номінаціями: анімаційне кіно, ігрове кіно, документальне кіно та телевізійні програми. У кожній номінації журі визначить трьох призерів. До складу журі ввійдуть представники Дніпропетровського відділення Спілки кінематографістів України. Як повідомив Олександр Кучма, фестиваль «Дніпровські погостини» проводиться з метою збереження дитячого кінематографічного мистецтва. Організатори фестивалю — Головне управління освіти та науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка».

Довідка: З 1990 року у Дніпропетровську працює позашкільний заклад нового типу — Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка», створений на базі народної мультстудії, яка в 2003 році відзначила своє 30-річчя. Діти кіноцентру — переможці багатьох дитячих кінофестивалів і виставок різного рівня в Києві, Парижі, Берні, Москві, Тбілісі та ін. Напрямки роботи: мультстудія, образотворче мистецтво, студія ігрового та документального кіно, відеогрупа, гуртки кіноосвіти, студія комп’ютерної графіки та анімації, клуб художньо обдарованих дітей «Дебют», Мала академія народних мистецтв та Мала академія наук, театр юного кіноактора, школа юного журналіста.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте