Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
23:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

З наступного року бухгалтери дніпропетровських підприємств зможуть звітувати перед податківцями пластиковими картками

У 2006-ому році Державна податкова адміністрація в Дніпропетровській області буде впроваджувати нову форму прийому бухгалтерських звітів від підприємств-платників податків — на пластикових картках. Про це заступник голови Державної податкової адміністрації в Дніпропетровській області Борис Сидоров повідомив журналістам 12 грудня на засіданні регіонального прес-клубу реформ, організованому Дніпропетровською обласною організацією Національної спілки журналістів України.

«У рамках модернізації податкової служби передбачено (і ми вже отримали проекти) впровадження апаратів типу таких, які ви бачили на автомобільних парковках. Будуть спеціальні карки пластикові, де буде занесена інформація. Тобто бухгалтер прийшов — апарат зчитав інформацію, і він пішов», — зазначив Борис Сидоров.

Також, за його словами, незмінними залишаться інші форми прийому звітності — у друкованому та електронному вигляді (на дискетах), які можна буде подавати особисто, надсилати поштою або за допомогою мережі Інтернет за умови використання так званого електронного підпису.

Довідка: З 1 січня 2004 року набув чинності прийнятий Верховною Радою України Закон України «Про електронний цифровий підпис», який визначає правовий статус електронного цифрового підпису та регулює відносини, що виникають при його використанні. Електронний цифровий підпис може бути використаним фізичними та юридичними особами-суб'єктами електронного документообігу для ідентифікації підписувача та підтвердження цілісності даних в електронній формі. Згідно з положеннями Закону, суб'єкти підприємницької діяльності можуть подавати податкову звітність засобами електронної пошти E-mall.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Надежда  (14.12.05 10:20): Если есть комп, то есть интернет, значит можно отправлять по эл. почте, или зайти в комп. клуб. Зачет тогда эти карточки? Скорее всего будет так: сдавать отчет придется 1) на бумаге, 2) на дискете ( скоро это станет проблемой, т.к. дискеты уже не выпускаются, а то, что осталось имеет большой процент брака), 3) на карточке. И все это одновременно. Лучше бы открыли нормальный консультативный пункт для ЧП, у которых нет буха. На вопрос: как правильно оформить на работу к ЧП сдельщика, никто не может дать правильный ответ. "Безробиття" каже, пишите максимальную з/п в договоре. А я сильно сомневаюсь, вдруг потребуют налоги платить только с этой максимальной. Работа у меня сезонная, летом могу заплатить и 1000 и честно с них перечислить все податки, а зимой только 332. Может кто посоветует? Ответить | С цитатой
Ольга  (13.12.05 21:42): Забота о людях остается таже. Все худшее людям,а все блага им. Ответить | С цитатой
Kir  (13.12.05 12:06): Ну и...?

Очередной кидок из под властей. Теперь бухгалтеру надо будет завести специальную пластиковую карту (завести - значит купить) + приобрести аппарат который будет сливать информацию из компа на эту карточку, и по всей видимости для этого всего потребуется специальная софтина (ессно на бесплатная). Короче "Звит. Новый виток!". Через некоторое время все это будет забыто, как и автоматы на парковках... Ими вообще кто-нибудь пользуется?
Ответить | С цитатой
предприниматель  (13.12.05 11:41): Начните с Ленинской налоговой г. Днепропетровска, а то там как в гистапо.... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (6)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте