Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
04:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На станції Орловщина зіткнулися три автомобілі та велосипедист

На залiзничному переїздi станцiї Орлiвщина (Дніпропетровська область) 11 грудня о 08.15. водiй автомобiля «МАЗ» з напiвпричепом, мешканець м. Новомосковськ, не впорався з керуванням, виїхав на зустрiчну смугу i зiткнувся з двома автомобілями «Жигулі та велосипедом. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської державної автоінспекції МВС України.

За інформацією прес-служби, внаслiдок дорожньо-транспортної пригоди 69-рiчний велосипедист, мешканець с. Орлiвщини, вiд отриманих травм загинув на мiсцi подiї.

Як повідомила прес-служба, рух примiської електрички та товарного потягу на цьому вiдрiзку залiзницi було затримано на 45 хвилин.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ВОВА  (14.12.05 21:50): Интересно както "3 автомобиля и велосипедист" ---> "МАЗ,жигули и велосипедист" а авто №3 ??? :) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте