Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
18:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Голова облдержадміністрації відвідала Петриківський та Царичанський райони

Одним з найголовніших питань в діяльності виконавчої влади голова обласної державної адміністрації Надія Дєєва визначила роботу із зверненнями громадян, вирішення всіх основних питань життєзабезпечення міст та районів. Адресою її першої робочої поїздки стали Петриківський та Царичанський райони, з яких найбільше до губернатора надійшло звернень громадян.

Надія Дєєва відвідала Петриківську та Царичанську районні лікарні. Головні завдання, які вона поставила перед керівниками відповідних управлінь, що супроводжували її в поїздці, головами Петриківської та Царичанської райдержадміністрацій, головними лікарями – це створення нормальних умов для медичного обстеження мешканців районів, безкоштовне лікування ( вже ведеться робота, щоб для цього в бюджеті були закладені певні кошти) та особливу увагу приділяти лікуванню дітей. Причому, відзначила голова облдержадміністрації, визначаючи ліки хворому, лікар повинен орієнтуватися не на ті препарати, які є в найближчій аптеці, а на ті, які справді дадуть користь хворому.

Для того, щоб раціонально використовувалися державні кошти, виділені для охорони здоров’я сьогодні треба звертати увагу і на використання площ, і витрату електроенергії та інші фактори, які могли б давати економію коштів та спрямовувати їх на лікування хворих. Саме через недбайливість, або недосвідченість керівників лікувальні заклади часто не мають елементарного, наприклад - під’їзду для інвалідів, як в Царичанській районній лікарні. Не останню роль відіграє і забезпечення лікарень фахівцями. Вже вирішено питання, відзначила Надія Дєєва, про виділення коштів безвідсоткового кредиту для придбання житла фахівцям, які працюватимуть на селі, що повинно привабити до районних та сільських лікарень відповідних спеціалістів.

Голова облдержадміністрації оглянула також понтонний міст через річку Чаплинку та стан газифікації с. Хутірське в Петриківському районі. Вирішено знайти можливості та облаштувати міст, зробити його зручним для користування, а також в наступному році провести відповідні роботи по газифікації с. Хутірське, яке налічує близько 850 будинків та має соціальну інфраструктуру.

За підсумками робочої поїздки Надія Дєєва провела коротку нараду з керівниками цих двох районів та керівниками відповідних управлінь облдержадміністрації, а також дала конкретні доручення.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте