Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Призупинено забудову міського парку ім. Володі Дубиніна

Забудову міського парку імені Володі Дубініна в Жовтневому районі Дніпропетровська призупинено. Про це Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко повідомив на зустрічі з представниками громадської організації «Форум порятунку Дніпропетровська» та представниками товариств співвласників багатоквартирних будинків 1 листопада.

Однак, за словами Івана Куліченка, знесення вже збудованих на території парку споруд — це справа часу і суду: «Питання знесення споруди, на жаль, за ці дні не вирішиться… Будівництво там не ведеться. А от, як знести цю споруду, — це довгий судовий процес», — зазначив міський голова. Також, за його словами, за місяць на розгляд чергової сесії Дніпропетровської міської ради буде винесене питання про затвердження територіальних меж парку імені Володі Дубиніна і проекти рішень щодо землевідведення на цій території.

Крім того, як заявив Іван Куліченко, без затвердження відповідної проектної документації і розгляду на сесії не розпочнеться реконструкція ще двох парків Дніпропетровська —парку імені Т.Г.Шевченка і парку імені Лазаря Глоби, адже це — пам’ятки національного значення.

«Без проектно-кошторисної документації, розробленої проектним інститутом, там ніхто нічого не робитиме до тих пір, доки не буде проектів реконструкції», — пообіцяв Іван Куліченко.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 21 вересня біля стін Дніпропетровської міської ради, де тривала 30-та сесія міськради 4-го скликання, пройшов пікет проти незаконної забудови міських територій громадської організації «Форум порятунку Дніпропетровська», заснованої політичною партією «Наша Україна» (колишня партія «Реформи і порядок»). Голова Дніпропетровської міської організації партії «Наша Україна» Андрій Денисенко в інтерв’ю інформагентству «Придніпров’я» заявив, що цей пікет спрямований проти незаконного будівництва 22-ох об’єктів на прибудинкових територіях і в паркових зонах Дніпропетровська, зокрема — у парку ім. Володі Дубініна, на території Жовтневого і Кіровського районів.

Згідно з рішенням Дніпропетровської міської ради від 21 вересня, статусу парків та зон відпочинку місцевого значення набули понад 10 територій в Дніпропетровську, серед яких і парк ім. Володі Дубініна.
Gorod.dp.ua на Facebook.


A  (03.11.05 11:44): Сейчас под магазины и кабаки застраивается каждый свободный квадратный метр. Самое страшное, что под снос идут парки, зеленые насаждения, спортивные и детские площадки, дворы домов. Деньги решают все - это очень печально. Ответить | С цитатой
Варварова Анастасия  (02.11.05 13:27): В суде должен рассматриваться вопрос не о сносе того, что уже построено(это конечно тоже) а о том кто и за сколько выдал разрешение на землеотвод и строительство. А то одни "деятели" за взятку получают резрешение на строительство, а другие потом за туже взятку закрывают дело. Таким образом "предпринематели" кашляют дважды, если это не одни и те же лица. Одним "мурчащим", с толстыми кошельками, раздербанившими страну, глубоко фиолетово каким будет будущее страны и облик городов, они живут одним днем, а другие, с ул.К.Маркса, притворяющиеся "Властью", куплены с потрохами и по уши в шоколаде, опять повторюсь, если это не одни и те же лица.И главное как изощренно это все было обставлено. Якобы фирма получившая разрешение на строительство очередного рассадника зла в этом парке, якобы должна благоустроить прилегающую территорию...Они засыпали когда-то существовавший там бассейн песком, сделали там песочницу, поставили из тонких прутиков ограждение, пару качелей... получи народ "новы Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте