Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
23:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Біля стін міської ради триває пікет і голодовка підприємців

З вечора 30 жовтня біля стін Дніпропетровської міської ради триває пікет і голодовка 8-ми приватних підприємців, позбавлених торгових місць на Дніпропетровському центральному ринку «Озерка».

Як розповіла в інтерв’ю інформаційному агентству «Придніпров’я» одна з учасників пікетування Оксана Авакумова, керівник колективного підприємства «Центральний ринок» позбавила місць у лютому 2005 року 12 підприємців нібито через їхнє небажання оплачувати ринковий збір. «Будемо сидіти до останнього. Міська рада від нас відмовляється і каже, що це не в їхній компетенції. До суду ми зверталися, нам відмовляють на всі позови», — заявила Оксана Авакумова. За її словами, основні вимоги учасників пікетування — повернути робочі місця на ринку «Озерка», зобов’язати керівництво колективного підприємства центрального ринку належним чином виконувати умови договорів оренди укладених приватними підприємцями, а також не допускати будівництва на місті ринку «Озерка» торгівельного комплексу, адже це позбавить роботи майже 8 тис приватних підприємців. За словами Оксани Авакумової, 11 жовтня приватні підприємці надіслали листа з цими вимогами на адресу Дніпропетровського міського голови Івану Куліченку, а 21 жовтня надіслали відкриті телеграми Президенту України Віктору Ющенку і Прем’єр-Міністру Юрію Єханурову, однак ніякої реакції на ці звернення не було.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», попередньо жінки мали намір розпочати голодовку 24 жовтня, однак не здійснили свій намір. Причиною цього, за їх словами, стало те, що вони отримали від міської влади та правоохоронних органів запевнення, що для вирішення конфлікту з боку цих органів буде вжито конкретних дій. Однак, як стверджують жінки, фактично ніякої допомоги вони не отримали, отож голодовка, на їх думку, залишилася єдиним засобом боротьби.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте