Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
01:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровских десантников наградили министр обороны и командир Десантно-штурмовых войск

|«« «« »» »»|

Воинам 25-й отдельной Сичеславской воздушно-десантной бригады высокие награды лично вручили Рустем Умеров и Игорь Скибюк.

Уже 10 лет героический отпор рашистам дают десантники Сичеславской бригады, которые стали на защиту рубежей Украины с 2014 года.

Особое мужество и смелость проявляют наши земляки в последнее время, когда на Донецком направлении идут ожесточенные бои.

За героизм воинов 25 бригады приехали лично наградить Министр обороны Украины Рустем Умеров и командующий Десантно-штурмовыми войсками Игорь Скибюк.

Об этом в Сичеславской бригаде сообщили:

«Бойова слава Січеславських десантників шириться не тільки країною, а й усім цивілізованим світом!

Іх героїзм та професійні якості стали легендою сучасності. Наші воїни щодня нищать десятки броньової техніки противника та не меншу кількість особового складу загарбників.

Міністр оборони України Рустем Умєров відвідав Січеславських десантників у районі виконання завдань.

Попри важку, напружену ситуацію на фронті наші воїни дають гідну відсіч окупаційним військам. Завдяки самовідданості Січеславських десантників, ворог щодня втрачає десятки одиниць техніки та живої сили.

За мужність та професіоналізм проявлених у боях з переважаючою силою окупаційних військ Міністр оборони України нагородив Січеславців державними нагородами, міністерськими відзнаками та іменною вогнепальною зброєю.

Командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк також відвідав Січеславців на Авдіівському напрямку та вручив легендарним воїнам відомчі відзнаки, державні нагороди та цінні подарунки.

- Я бачу перед собою мужніх і професійних воїнів, це надзвичайно вражає. Наш девіз «Завжди перші» і 25-та бригада є чітким доказом цього. Тож не зупиняємось і крокуємо далі, до остаточної Перемоги України, - зазначив Командувач Десантно-штурмових військ у своєму зверненні до Січеславців.

Разом до Перемоги! ДШВ - Завжди Перші! Слава Україні!».

Фото 25 Сичеславской бригады.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте