Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 03 мая 2024
21:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как днепровская легкоатлетка Анна Рыжикова готовится к Олимпийским Играм

Как днепровская легкоатлетка Анна Рыжикова готовится к Олимпийским Играм

Для нашей землячки Олимпиада в Париже станет уже третьей в карьере.

Напомним, что Олимпийские игры в столице Франции состоятся нынешним летом.

Среди спортсменов Днепра, которые готовятся стартовать на них, Анна Рыжикова – одна из самых опытных. Для 34-летней спортсменки они станут уже третьими.

Как проходит подготовка Анны к Олимпиаде, рассказали в Днепропетровском областном отделении НОК Украины:

«Одна з лідерок і найдосвідченіших атлеток збірної України – дніпрянка Анна Рижикова нині проводить тренувальний збір у Португалії.

34-річна атлетка пропускала зимовий сезон на користь літнього, в якому готується взяти участь вже у третій Олімпіаді у своїй кар’єрі (!). Норматив в бігу на 400 метрів з бар’єрами Анна виконала минулого літа на етапі Діамантової ліги в Лондоні.

Черговий тренувальний збір Анни Рижикової в самому розпалі, і атлетка не приховує від своїх підписників, що відточує не лише фізичні кондиції, а й характер:

«Спочатку тренувальний збір здається багатообіцяючим і захоплюючим. Ми ставимо цілі, уявляємо свій прогрес і з нетерпінням занурюємося в поставлене завдання. Однак з часом початковий ентузіазм слабшає, і з’являється реальність докладання зусиль. Раптом те, що колись здавалося простим, стає важким, і починають закрадатися сумніви. Тут починається перевірка наших здібностей та витримки, оскільки переможцем стає лише той, хто пройде через всі випробування», – розповідає досвідчена спортсменка у своєму Instagram.

А ось так вже сьогодні Рижикова підписала відео, де тренується на бар’єрах:

«Практика може бути найважчою частиною, але це також найвеселіше. Саме тут мрії формуються, навички відточуються, і починається майстерність. Зараз я в процесі, але знаю, що з кожним днем я на крок ближче до реалізації свого повного потенціалу».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте