Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
14:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Samsung Galaxy S23 – продуктивний смартфон у елегантному виконанні

Samsung Galaxy S23 – продуктивний смартфон у елегантному виконанні

Численні технології та функції всередині смартфона Samsung Galaxy S23 роблять його чудовим помічником для всіх категорій користувачів. Одна з фішок – це просунута система камер, де передбачено кілька об'єктивів з різними режимами та функціоналом. Пристрій добре справляється з «важкими» іграми, відтворенням відео та музики, а також швидко виконує свої стандартні завдання.

Після випробування цього продукту багато експертів дійшли висновку, що телефон може замінити багато гаджетів. Тому якщо хочеться універсальний інструмент, тоді варто купити galaxy s23 і тим самим суттєво заощадити. З різними модифікаціями та відтінками смартфона можна ознайомитись у відповідному каталозі інтернет-магазину «Фокстрот», де одразу є можливість замовити доставку та провести оплату.

Зовнішній вигляд

Діагональ екрану 6,1 дюймів, закруглені краї по периметру, що є стандартним виконанням для більшості сучасних смартфонів. Задня панель також за класикою доповнюється блоком камер та спалахом. Передня панель телефону – це 88,1% екрана від усієї площі, що говорить про здатність виробників максимально ефективно використовувати доступне місце. Вага пристрою всього 168 грам.

Основою виробництва корпусу були перероблені матеріали – плівка ПЕТ та скло. Завдяки сертифікації вони відповідають екологічним стандартам. Для фарбування були використані також натуральні та екологічно чисті компоненти.

Дисплей

За відображення інформації відповідає екран Dynamic AMOLED, що має роздільну здатність 2340x1080 пікселів і щільність 422 пікселів на дюйм. Пікова яскравість досягає 1750 ніт, тому в різних умовах освітленості є можливість комфортно сприймати інформацію. Адаптивна частота до 120 Гц. Є також функція Eye Comfort Shield, що запобігає втомі очей при тривалому перегляді контенту та нагадує про перерву.

Камери

Користувачам доступні три камери.

  1. Ширококутна. Роздільна здатність 50 Мп, відмінний варіант для створення знімків при недостатній освітленості, є автоматичний фокус та оптична стабілізація;
  2. Ультраширококутна. Кут огляду 120 градусів, а роздільна здатність 12 Мп. Чудове рішення для створення панорамних знімків;
  3. Телефотооб'єктив. Модуль для макрозйомки з роздільною здатністю 10 Мп. Додатково є зум х3.

Смартфон доповнюється режимом нічної зйомки, який має всередині великий набір алгоритмів. Дана можливість дозволяє записувати відео у форматі 8K при швидкості 60 або 30 кадрів. Це справжня новація серед великої кількості смартфонів на ринку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте