Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
18:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» захватил безоговорочное лидерство в высшей лиге

БК «Прометей» захватил безоговорочное лидерство в высшей лиге

Баскетболисты из Слобожанского под Днепром разгромили своих соперников в первых трех турах чемпионата высшей лиги Украины.

Напомним, что в этом сезоне БК «Прометей» основным составом играет в Латвийско-эстонской баскетбольной лиге и Еврокубке.

А молодежный состав клуба дебютировал в высшей лиге – втором по силе дивизионе украинского баскетбола. Как показали стартовые игры против команд Кропивницкого, Киева, Харькова, даже молодежь «Прометея» оказалась на голову сильнее конкурентов!

Об итогах первых трех туров БК «Прометей» сообщил:

«"Прометей" у трьох матчах слобожанського туру Вищої ліги чемпіонату України здобув максимальний результат.

"Прометей" (Вища лiга чемпiонату України) розпочав першість розгромною перемогою над "Push-ЦДУ"

БК «Прометей» – БК «Push-ЦДУ» – 99:45 (20:7, 31:8, 17:18, 31:12)

Поєдинком із "Push-ЦДУ" (Кропивницький) "Прометей" під керівництвом Олександра Пащенка стартував у Вищій лізі чемпіонату України.

Нашу команду аж ніяк не можна назвати досвідченою, проте саме в цьому компоненті вона суттєво перевершувала свого суперника. Ну а найголовніше - "Прометей" сьогодні набагато вищий за класом клубу з Кропивницького.

Все у цьому матчі було зрозуміло щодо його переможця поєдинку вже у першій половині. За її підсумками гандикап "Прометея" склав 36 пунктів – 51:15. При цьому набраними очками відзначились усі 10 гравцiв, які виходили на паркет.

У підсумку "Прометей" виграв із розгромним рахунком 99:45.

БК «Селф Мейд Баскет» (Київ) – БК «Прометей» – 60:95 (10:29, 11:20, 16:25, 23:21)

У другому матчі слобожанського туру Вищої ліги чемпіонату України "Прометей" зустрівся зі столичним клубом "Cелф Мейд Баскет". Кияни у своєму стартовому поєдинку поступилися напередодні "Ніко-Баскету" з рахунком 72:79.

Сьогодні "Селф Мейд" проти нашого "Прометея" мав ще менше шансів. "Титани" настільки потужно виглядали у дебюті зустрічі, що вже на 7-й хвилині їхній гандикап досяг двох десятків очок. Підопічні Олександра Пащенка у цей ігровий відрізок чудово атакували кільце суперника здалеку: 5 вдалих спроб із 8.

У другій десятихвилинці столичний клуб виглядав бiльш гідно, проте не настільки, щоб змінити хід гри. У "червоно-білих" погіршився відсоток реалізації триочкових кидків, однак у Олександра Петренка в першi 20 хвилин він дорівнював 55.6 (5 влучань з 9), а Дмитро Клебан взагалі влучив усі 3 своїх кидка.

Як і напередодні, всі питання щодо переможця поєдинку "Прометеєм" були знятi ще у першій половині гри. У другій половині наша команда повністю контролювала події на паркеті, хоча і дозволила киянам виграти заключну десятихвилинку.

Найрезультативнішим гравцем "титанів" став Олександр Петренко – 26 очок (7 вдалих триочкових спроб з 13).

БК «Прометей» - БК «Харкiвськi Соколи» – 104:36 (23:17, 27:8, 31:6, 23:5)

У заключному поєдинку слобожанського туру чемпіонату України серед команд Вищої ліги "Прометей" зустрівся із "Харківськими Соколами". Напередодні старту харків'ян у чемпіонаті головний тренер команди Олексій Золотоус зазначив, що наразi вона перебуває лише на початковій стадії становлення. Водночас наставник "Соколів" відвів нашому "Прометею" роль головного фаворита ліги на перемогу в турнірі.

Сьогодні харківський клуб продемонстрував свій чималий потенціал у стартовій чверті. Гості мало в чому поступалися слобожанцям у швидкісному та видовищному баскетболі. Проте "титани" залишили чверть за собою – 23:17. Після першої перерви підопічні Олександра Пащенка протягом чотирьох із половиною хвилин організували потужний ривок 14:1, який багато в чому визначив їхній черговий успіх у баблi.

Після тривалої великої перерви, пов'язаної з повітряною тривогою, могло здатися, що вимушена пауза насамперед пішла на користь харків'янам – вони реалізували два поспіль триочкові кидки. Однак після цього гості взагалi не набирали очок у чверті N3. У свою чергу "Прометей" все далі й далі втікав від суперника.

У заключній десятихвилинці "титани" нарешті в цьому баблі з третьої спроби після дальнього влучання Максима Безими досягли рубежу в 100 очок. Зрештою наша команда перемогла з рахунком 104:36.

З 27 по 29 жовтня "Прометей" зіграє у наступному баблі, який відбудеться у Пущі-Водиці ».

Фото БК «Прометей».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (6)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте