Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
11:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі скоро можуть почати штрафувати любителів дрифту

У Дніпрі скоро можуть почати штрафувати любителів дрифту

Містяни давно закликають поліцію та владу знайти управу на байкерів, дрифтерів, гонщиків на авто без глушника – тобто, всіх тих, хто оголошує всі околиці ревом своїх машин та мотоциклів.

Зайве говорити про те, що за півтора роки великої війни нерви у всіх розхитані до краю. Зрозуміло, як відбивається на психіці рев моторів таких горе-їздунів.

Але незабаром за гучний шум можуть почати штрафувати любителів дрифту - спеціального занесення машини, під час якого вона видає гучні і неприємні звуки реву мотора і скрегота покришок по асфальту.

Відповідний законопроект №9642 вже зареєстровано та внесено для розгляду до Верховної Ради, ознайомитися з ним можна тут.

Якщо закон ухвалять, любителям дрифту за першого адміністративного порушення загрожуватиме штраф у 8500 гривень. При повторному – 17 тисяч гривень штрафу та позбавлення права керувати транспортним засобом на рік.

Засмучує, щоправда, чому закон спрямований лише проти дрифтерів. Як вважає переважна більшість людей, подібним чином треба карати всіх водіїв авто та мотоциклів, які створюють зайвий, а то й просто нестерпний шум.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Митяй  (31.08.23 07:26): Зачем штраф? ДШК решает эту проблему. И мажоров будет уменьшаться. Они все равно не приносят пользы обществу. Відповісти | З цитатою
Кушнир Толик Николаевич  (30.08.23 13:45): Для них траф8:500это как вам 85копеек, смешно. Відповісти | З цитатою
Житель Победы  (30.08.23 12:16): Давно пора . После 22.00 задолбали , уроды . Відповісти | З цитатою
Пешеход  (30.08.23 11:49): Если бы не обращали внимания ,они бы постепенно исчезли (естественным отбором),а так,как многих это прёт,особенно ещё и периодически несколько лет выкладывают новости,о мифических штрафах,то с каждым годом их будет назло появляться в геометрической прогрессии! Відповісти | З цитатою
Их бы дурь да в нужное русло!  (30.08.23 11:39): Полтора года у нас война. Ещё и эти участники экстремального движения((
сил нет от этого грохота и воя!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті