Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
17:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» начал подготовку к Еврокубку 7 Дней

|«« «« »» »»|

В этом сезоне баскетбольный клуб из Слобожанского под Днепром будет единственным представителем Украины в международных клубных турнирах.

Право выступить на евроарене имел и БК «Днепр», который завоевал серебряные награды чемпионата страны. Но днепряне отказались от этого шанса из-за войны и связанных с ней проблем.

БК «Прометей» основным составом будет участвовать в Еврокубке 7 Дней и Латвийско-эстонской лиге. А молодежным – в высшей лиге чемпионата Украины.

О том, как готовится к новому сезону основной состав, рассказал президент БК «Прометей» Владимир Дубинский:

«БК «Прометей» розпочав тренувальний процес на передодні нового сезону.

Друзі, ввечері мав розмову з тренером Нено, отримав звіт щодо стану команди.

Наразі всі гравці прибули у розположення тренерського штабу. Всі дісталися, оселились і вчора вже приступили до тренувального процесу.

Також Нено відзвітував щодо медичного стану кожного. На даний час ми маємо ще багато питань по травмах в команді.

Ілля Сидоров після отриманої травми та перенесеної операції досить чудово пройшов реабілітацію, але зараз ще займається по індивідуальній програмі. Нено та лікарі сподіваються, що десь за 10 днів Ілля зможе приєднатись до загальної групи. Іллюша, ти сильний гравець, сильна людина по життю, я впевнений що найближчим часом побачимо тебе разом із командою!

Ваня Ткаченко, після тяжкої травми плеча й операції також ще на реабілітації. Він вже може входити в тренувальний процес, але лікарі дозволили поки лише безконтактні заняття. Його термін відновлення -14-20 днів. Ваня, ти молодий, амбіційний титан. Хочу скоріше побачити твою яскраву гру на паркеті. Одужуй!

Слава Петров, на жаль також отримав травму під час ігор за Національну збірну. Після дослідження виявилось що травма більше серйозна ніж здавалось. За вироком лікарів - 6-8 тижнів. Бачив Славу на командному зборі, але було помітно, що йому доволі тяжко йти через біль. Слава, вірю в тебе, у твій талант, в бажання грати. Чекаємо на твоє одужання!

Іссуф Санон перехворів, але висококласні лікарі швидко поставили нашого живчика на ноги. Найближчі дні очікуємо що він повноцінно вийде в тренувальний процес. Вірю в тебе, друже!

Саша Липовий майже одужав і за думкою лікарів приєднається до загальної групи вже з 1 вересня і ми цього дуже чекаємо.

Улюбленець публіки Агада, місяць тому під час ігор у літній лізі в Канаді отримав травму коліна і лікарі хвилювались, що може випасти аж на 8 тижнів, але дякувати Богу все виявилось легше і Калеб приєднається до інших протягом 2-3 тижнів.

Навіть наш кремезний Онджей приїхав з Китаю із травмою, але лікарі роблять оптимістичний прогноз на початок вересня, перші числа.

Напевно саме складне питання із нашим капітаном Денисом Лукашовим. Наприкінці сезону він отримав тяжку травму, був прооперований. Зараз він на відновленні й за думкою лікарів цей процес триватиме ще 6-8 тижнів лише після цього терміну він зможе початись тренувальний та ігровий процес. Ми бажаємо нашому беззмінному капітану скорішого одужання!

Отже, команда зібралась. Так є травмовані гравці, але ми віримо і знаємо що наші хлопці мають хист до скорішого одужання.

Всі інші, наші новачки вже у тренувальному процесі.

Основний розігруючий американський захисник Маркус Кін і його колега по задній лінії Рональд Марч, якого дуже хотів бачити Нено, насамперед завдяки снайперським якостям захисника.

Приступив до тренувань і Дейвон Рід, який є чинним чемпіоном НБА!

Арнольдас Кульбока, вихованець славнозвісної школи каунаського "Жальгiрісу" також в розполрженні тренерського штабу.

Американський центровий Таi Одіасе, який чудово бореться як під своїм кільцем, так і під чужим.

Андрій Войналович – один із найкращих вітчизняних бігменів.

Вже затверджено розклад передсезонних ігор у рамках передсезонної підготовки.

Перші товариські ігри наші хлопці зіграють у Ризі:
31.08 БК "Прометей" - БК "Гарждай" (Литва).
6.09. Рига. БК "Прометей" - БК "Шяуляй" (Литва)
9.09 Рига. БК "Прометей" - "Ювентус" (Литва)

Далі нас чекає виїзд до Вроцлава, Польща:
12.09 БК "Прометей" - БК "Кінг Щецин" (Польща)
13.09 БК «Прометей» - БК «Шльонск» (Польща)

І на завершення престижний товариський турнір у Туреччині, Ізмір, де ми вже сподіваюся побачимо команду у всій красі, адже за суперників плануються титуловані команди:

22.09 БК "Прометей" - "Дарушафака" (Туреччина)
23.09 БК "Прометей" - "Пінар Каршияка" (Туреччина)

Перша гра Єврокап відбудеться 4 жовтня. БК «Прометей» - БК «VEOLIA TOWERS HAMBOURG».

Вірю в наших хлопців і сподіваюсь на яскраву гру та перемогу титанів! А ігри як завжди можна подивитися на нашому каналі ДівіСпорт.

До гри хлопці!
Слава Україні! Слава ЗСУ!
Тільки Прометей! Тільки Перемога!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте