Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 03 мая 2024
06:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре показали десятки шикарных кораблей

|«« «« »» »»|

Десятки интересных моделей представили юные техники на областном этапе Всеукраинского чемпионата по судомоделизму.

Чемпионат был организован и проведен Днепропетровским областным центром научно-технического творчества и информационных технологий учащейся молодежи.

О его итогах в этом центре рассказали следующее:

«12 – 19 квітня 2023 року комунальним закладом позашкільної освіти “Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молодіˮ Дніпропетровської обласної радиˮ проведено обласний етап Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (юніори) з судномодельного спорту (“Сˮ – стендові моделі) (IV ранг), присвячені підняттю українського прапору над кораблями Чорноморського флоту.

У заході взяли участь вихованці закладів позашкільної освіти області з міст: Кривий Ріг, Камʼянське, Новомосковськ, Павлоград, Нікополь та Широківської селищної ради. Всього було зареєстровано 30 моделей.

Програма змагань передбачала стендову оцінку у класах моделей: С-1, С-2,С-3, С-4, С-5, С-6, С-7, С-8. Оцінка моделей відбувалась за фотоматеріалами, надісланими учасниками змагань. Під час оцінювання враховувались оригінальність та складність конструкції, якість та майстерність виготовлення моделі.

Суддівська колегія забезпечила чітке та якісне проведення заходу.

За підсумками Змагань відібрано моделі для участі у Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді (юніори) з судномодельного спорту (“Сˮ – стендові моделі) (IV ранг) у змішаному форматі.

Результати Змагань за посиланням.

Вітаємо переможців, призерів та учасників змагань, бажаємо всім нових можливостей та нових спортивних досягнень!».

Фото ДОЦНТТИТУМ.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте