Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
08:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Гражданское общество вместо политического маскарада

Гражданское общество вместо политического маскарада
Павел Хазан, зам. главы Партии Зеленых
13 листопада в прес-центрі „Новий Міст” у Дніпропетровську відбулась прес-конференція „Громадянське суспільство замість політичного маскараду”. У ній взяли участь заступник голови Партії Зелених України Павло Хазан та голова Дніпропетровської міської організації ПЗУ Олексій Ангурець.

Павло Хазан розповів про зміни у Партії Зелених України.

„24 жовтня 2009 року в Українському домі у столиці відбувся позачерговий ХVІІІ з'їзд ПЗУ, де головою Партії Зелених України була обрана Тетяна Кондратюк. Вона кандидат наук, голова Національної ради жінок України, заступник Міністра у справах сім'ї, молоді та спорту, голова Всеукраїнської громадської організації „Дія”. Через те, що вона очолила ПЗУ, ми попросили Тетяну Вікторівну піти з посади заступника Міністра та повністю присвятити себе керівництву партії”, - зазначив він.

„13 листопада скінчилась реєстрація кандидатів на посаду Президента України. Цей день дуже символічний. Окрім того, що це п'ятниця 13-те, та ще й День сліпих. Нинішня президентська кампанія – це політичний маскарад. Усі кандидати у президенти – це представники влади. Сьогодні дуже важко знайти бодай одного українця, який би був задоволений результатами роботи представників влади, починаючи з органів місцевого самоврядування та закінчуючи роботою Верховної Ради та Кабінетом Міністрів України. Але, не дивлячись на це, люди, як сліпі, йдуть й знову підтримують тих, ким вони незадоволені. Політичний маскарад полягає у тому, що немає жодної різниці між ідеологією одного кандидата та ідеологією іншого.

Партія Зелених України – демократична організація. У нас немає олігархів. У нас немає прив'язки до промислових структур. У нас є сучасна та потужна ідеологія, яка пройшла випробування у багатьох країнах світу. Ми впевнені, що саме концепція та ідеологія ПЗУ здатна змінити країну. Нашу країну врятує лише запровадження зелених технологій, концепція сталого розвитку на усіх рівнях суспільства. Це в першу чергу питання використання ресурсів, оскільки економіка безпосередньо пов'язана з ресурсами. ПЗУ з кожним днем стає сильнішою. Саме зараз люди мають замислитись над тим, що їх чекає завтра і добре подумати про тих, кому вони доручають керувати суспільством”, - зазначив він.

Олексій Ангурець розповів про програму екологічного порятунку Дніпропетровська.

Програма екологічного порятунку Дніпропетровська „Зелене місто” заснована Партією Зелених України та Українською інноваційною компанією „Зелені технології” у 2007 році. Мета цієї програми – створити безпечні умови життя городян, а її стратегічна мета – створення громадських груп, в які входитимуть ті, хто може робити власний вибір влади. Наша програма повністю побудована на вирішенні тих проблем, які турбують людей. Влада – це інструмент, який ще потрібно підготувати, оскільки він має відображати настрої суспільства. Партія – це той інструмент, який ми хочемо вручити тим небайдужим людям, які змогли б вирішувати реальні проблеми. Зараз не варто думати кого підтримувати, сьогодні треба чітко розуміти, що необхідно змінити і приєднуватись до нас”, - зазначив він.

Павло Хазан зазначив, що ПЗУ не братиме участі в президентських виборах.

„Було прийнято рішення не підтримувати жодного з кандидатів у Президенти України. ПЗУ на ці вибори не висуває свого кандидата, оскільки ми не хочемо брати участі у політичному маскараді, який не змінить ситуацію в країні. Що ж стосується місцевих виборів, то ми братимемо у них участь”, - заначив він.

##: ПЗУ
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте