Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
09:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Обращение А.Крупского к исполкому касательно письма В.Тюрина

Обращение А.Крупского к исполкому касательно письма В.Тюрина
Виконавчому комітету
Дніпропетровської міської ради
Від члена виконкому,
першого заступника
міського голови
Крупського А.Ф.


Шановні, колеги!

2 та 3 листопада 2009 року у Дніпропетровську через засоби масової інформації розповсюджено відкритого листа міському голові Дніпропетровська Івану Куліченку за підписом члена виконкому Дніпропетровської міської ради Володимира Тюріна.

Більшість „аргументів” у цьому листі стосуються безпосередньо роботи виконкому міської ради, обраних його членів та заступників міського голови, у тому числі і мене як першого заступника. Вважаю таку позицію не коректною по відношенню до колег та членів виконкому. Звинувачення у бездіяльності всіх і в першу чергу міського голови, на мою думку, дискредитує самого пана Володимира Тюріна. Він дотепер є обраним членом виконкому і як колишній заступник міського голови та нинішній керівник управління міжнародних зв’язків міської ради безпосередньо відповідає за належне виконання своїх службових обов’язків. Серед них реалізація і забезпечення виконання програм, пов’язаних з розвитком міста та залученням іноземних інвестицій.

Як член виконкому Володимир Тюрін брав участь у засіданнях виконавчого комітету, на яких розглядались питання забезпечення життєдіяльності міста. При цьому я не можу пригадати жодного засідання, на якому Володимир Тюрін висловив свою принципову позицію та відстояв її прийняттям відповідного рішення виконкому міської ради. Хоча зазвичай кожен член виконкому має своє думку з питань, що розглядаються на засіданнях, висловлює свої позиції та долучається до прийняття рішень.

Прикро, що відкритий лист оприлюднено після того, як Володимир Тюрін пішов у відпустку і забрав усі речі зі свого службового кабінету. Вдвічі прикро, що під цим листом стоїть його підпис як члена виконкому.

Вношу пропозицію прийняти рішення виконкому та вийти з ним на сесію міської ради щодо виключення Володимира Юрійовича Тюріна зі складу виконавчого комітету міської ради.

Дане звернення прошу розглянути на черговому засіданні виконкому.

перший заступник міського голови
Анатолій Крупський

4 листопада 2009 року
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте